Gflex - slimme ICT oplossingen en ICT uitdagingen

Een video zegt meer dan duizend foto's...

Vakidioten

Gflex bestaat uit een team van vakidioten die elke dag bezig zijn met het bedenken van slimme oplossingen. Iedereen levert zijn eigen bijdrage. Met deze oplossingen zorgen wij er voor dat onze klanten slimmer, efficiënter en gebruiksvriendelijker kunnen werken. Bent u ook toe aan een slimme oplossing? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Klanten van Gflex slim in ICT uit Nijkerk

ICT Commercials

Gflex slim in ICT Bedrijfsvideo

ICT Marketing

Evenementen

Nieuwe ICT huisstijl voor Gflex
3 x nieuw! Nieuw ‘huis’, nieuwe huisstijl én een nieuwe website! Wij hebben nieuws. 3 x nieuws! Na maandenlange voorbereiding kunnen we het eindelijk laten zien! Ons nieuwe huis, nieuwe huisstijl én nieuwe website!
De Cloud gebruiker, met laptop
We gebruiken de Cloud zonder er bij stil te staan… Social media, e-mail en foto’s van geliefden. Alles staat in de Cloud. Maar zakelijk ligt dat toch anders.
Beter bereikbaar met VoIP van Gflex slim in ICT
VIDEO: I&S Vastgoed flexibel bereikbaar dankzij VoIP van Gflex Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.

Computer oplossingen voor Hazeleger Kaas
Hazeleger Kaas | VOIP Dankzij VoIP van Gflex zijn de twee locaties van Hazeleger Kaas aan elkaar verbonden met hetzelfde telefoniesysteem, maar dat niet alleen!
Molpoly pand voor VoIP telefonie centrale
Molpoly Benelux | VOIP Molpoly wilde de oude ISDN-telefooncentrale vervangen en beter bereikbaar zijn door middel van VoIP.
Office 365 voor Pro6 managers
PRO6 managers | Office 365 Business Hoe kunnen we onze medewerkers effectief en veilig ondersteunen met bijbehorende software? Office 365 helpt daarbij.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!