Gflex - slimme ICT oplossingen en ICT uitdagingen

Een video zegt meer dan duizend foto's...

Vakidioten

Gflex bestaat uit een team van vakidioten die elke dag bezig zijn met het bedenken van slimme oplossingen. Iedereen levert zijn eigen bijdrage. Met deze oplossingen zorgen wij er voor dat onze klanten slimmer, efficiënter en gebruiksvriendelijker kunnen werken. Bent u ook toe aan een slimme oplossing? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Klanten van Gflex slim in ICT uit Nijkerk

ICT Commercials

Gflex slim in ICT Bedrijfsvideo

ICT Marketing

Evenementen

Nieuwe ICT huisstijl voor Gflex
3 x nieuw! Nieuw ‘huis’, nieuwe huisstijl én een nieuwe website! Wij hebben nieuws. 3 x nieuws! Na maandenlange voorbereiding kunnen we het eindelijk laten zien! Ons nieuwe huis, nieuwe huisstijl én nieuwe website!
De Cloud gebruiker, met laptop
We gebruiken de Cloud zonder er bij stil te staan… Social media, e-mail en foto’s van geliefden. Alles staat in de Cloud. Maar zakelijk ligt dat toch anders.
Beter bereikbaar met VoIP van Gflex slim in ICT
VIDEO: I&S Vastgoed flexibel bereikbaar dankzij VoIP van Gflex Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.

Computer oplossingen voor Hazeleger Kaas
Hazeleger Kaas | VOIP Dankzij VoIP van Gflex zijn de twee locaties van Hazeleger Kaas aan elkaar verbonden met hetzelfde telefoniesysteem, maar dat niet alleen!
Saunadrome uit Putten interview met Daan
SaunaDrôme Putten over de Private Cloud, het gemak, van ICT in de Cloud stabieler dan ooit Vijf minuten geen computers, dan is Londen in last. De Private Cloud biedt ons stabiliteit.
Molpoly pand voor VoIP telefonie centrale
Molpoly Benelux | VOIP Molpoly wilde de oude ISDN-telefooncentrale vervangen en beter bereikbaar zijn door middel van VoIP.

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!