Het team
van Gflex...

...staat voor u klaar! We helpen u graag bij al uw ICT-vragen in de zorg, het MKB of de voedingsindustrie. Benieuwd hoe veilig, stabiel en snel uw ICT kan werken voor uw organisatie?

Samenwerken of een vraag?

We staan u graag te woord!

Kom in contact met Gflex. Gebruik dit formulier om uw vragen of opmerkingen door te sturen. U hoort snel van ons.

Gflex

Watergoorweg 104 C
3861 MA Nijkerk

Telefoonnummer: 088 781 00 00

Openingstijden: Ma t/m Vr 09.00 – 17.30 uur

Kamer van Koophandel: 63635836
BTW nummer: NL855326487B01

Algemeen / Support

088 781 00 00
support@gflex.nl

Verkoop / Advies

088 781 00 20
sales@gflex.nl

Debiteuren

088 781 00 35
debiteuren@gflex.nl

Inkoop / Orders

088 781 00 30
inkoop@gflex.nl

Tips & tricks in ICT

Gflex Magazine

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen, handige tips en ander nieuws over werkplekbeheer, de cloud, veilig werken online en ICT-beheer?

Dat kan met het Gflex Magazine, een regelmatige update voor iedereen die betrokken is bij ICT in het MKB, de zorg of voedingsindustrie. Lees nu de nieuwste uitgave!

Download het magazine

Meest gestelde vragen IT-Beheer

ICT staat voor Informatie en Communicatie Technologie. Het vakgebied omvat informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Als ICT-bedrijf leveren we een compleet pakket aan ICT-dienstverlening, zoals u kunt zien in ons overzicht met ICT-oplossingen. Door uw ICT uit te besteden aan Gflex hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de ICT-omgeving en alles wat daarbij komt kijken.

ICT-oplossingen borgen de continuïteit en effectiviteit van ICT-systemen voor uw organisatie. Er zijn verschillende soorten ICT-oplossingen, zoals:

Gflex biedt alle oplossingen onder één dak, zodat u voor al uw ICT-uitdagingen bij ons terecht kunt.

Bent u op zoek naar een ICT-partner die 24/7 support kan leveren? Dan zit u bij Gflex goed. Onze manier van werken is afgestemd op bedrijfstakken die ook buiten kantooruren door moeten draaien.

Onze expertise ligt met name in de

Gflex is gevestigd in Nijkerk. Wij leveren onze ICT-diensten veelal aan organisaties in de regio rondom Nijkerk, waaronder Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Amersfoort en Ede.

We bevinden ons in de Foodvalley, maar zitten niet aan een specifieke regio vast. Veel van onze dienstverlening kunnen wij op afstand bieden. Maar we stappen net zo makkelijk even in de auto om bij u langs te komen als dat nodig is.

Ons ICT-bedrijf levert een compleet pakket aan ICT-dienstverlening. Van werkplekbeheer, cloudoplossingen en ICT security  en het leveren van hardware. Alle diensten en prijzen die we bieden kunt u vinden in ons overzicht met ICT-oplossingen.

Bij Gflex streven we ernaar een diepgaand begrip te krijgen van uw bedrijf en uw strategieën, zodat we een nauw aansluitend ICT-beleid kunnen ontwikkelen dat uw groei en succes ondersteunt.

We begrijpen dat uw bedrijf uniek is, met specifieke doelen, uitdagingen en groeistrategieën, en we willen nauw met u samenwerken om een ICT-beleid te creëren dat perfect past bij uw behoeften.

Onze aanpak omvat:

1. Strategische gesprekken: We voeren uitgebreide gesprekken met uw team om een diepgaand begrip te krijgen van uw bedrijfsdoelen, doelstellingen en strategieën. Door te luisteren naar uw visie en plannen, kunnen we een ICT-beleid ontwikkelen dat perfect aansluit op uw bedrijfsstrategieën.

 

2. Behoeften analyse: We analyseren uw huidige ICT-infrastructuur, processen en systemen om een duidelijk beeld te krijgen van uw behoeften en uitdagingen. Op basis van deze analyse kunnen we aanbevelingen doen voor verbeteringen en aanpassingen die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

 

3. Maatwerkoplossingen: We ontwikkelen op maat gemaakte ICT-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijf en strategieën. Of het nu gaat om cloudoplossingen, cybersecurity, data-analyse of andere IT-diensten, we zorgen ervoor dat onze oplossingen perfect passen bij uw behoeften en doelstellingen.

 

4. Continue evaluatie en aanpassing: Ons werk stopt niet na de implementatie van het ICT-beleid. We blijven uw bedrijf en strategieën volgen, en we passen ons beleid en onze oplossingen voortdurend aan om ervoor te zorgen dat ze blijven voldoen aan uw veranderende behoeften en doelstellingen.

 

5. Kosten-effectieve aanpak: Bij Gflex streven we naar een kosten-effectieve benadering bij het ontwikkelen van uw ICT-beleid. We identificeren kritieke gebieden voor optimalisatie zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Door slimme investeringen en efficiënte technologische oplossingen besparen we kosten op lange termijn.

Kennis
& updates

Het rampscenario van ieder bedrijf: een cyberaanval waarbij gevoelige data op straat ligt. Dat wilt u voorkomen. Met onze kennisblog & updates blijft u op de hoogte.

Welke interessante ICT-ontwikkelingen zijn er? Hoe plan ik een Teams-vergadering? Wat vinden anderen van de oplossingen van Gflex? Lees het in onze blogs, kennisupdates en klantverhalen.

We skippen de hypes en delen alleen informatie die u nodig heeft om uw werk veiliger, efficiënter en gemakkelijker te maken.

Lees alle berichten