Overal en altijd veilig werken met Gflex Cyber Security

Uw medewerkers, hardware en vertrouwelijke klantdata wilt u beschermen. Met Gflex Cyber security zijn al uw systemen veilig. Van kantoor tot zakelijke accounts en devices bij hybride werken. Ontdekken hoe we de veiligheid in uw organisatie vergroten?

Laten we samenwerken

Cyber security die meebeweegt met innovatieve organisaties

In de afgelopen jaren is er veel veranderd. Bedrijven werken steeds meer in de cloud en medewerkers vaker thuis - of op openbare plekken. Een goede ontwikkeling, maar tegelijkertijd biedt het cybercriminelen nieuwe kansen om de systemen van uw organisatie plat te leggen. 


Vertrouwelijke bedrijfsdata, klantenbestanden en andere gevoelige informatie kan in de verkeerde handen vallen. 

Dat wilt u voorkomen. Deze nieuwe manier van werken vraagt om nieuwe, innovatieve manieren om cybercriminelen buiten de deur te houden. Naast uw medewerkers bekend te maken met de gevolgen van cybercrime, is het ook belangrijk om uw systemen optimaal te beveiligen. 

Met cybersecurity van Gflex garanderen we de veiligheid van alle gebruikersaccounts en bouwen we een schild rondom uw ICT infrastructuur, de beveiliging van de bedrijfsapparatuur en van de persoonlijke apparaten.


Of u uw lange takenlijst aan het afwerken bent, een vergadering bijwoont of geniet van een welverdiende vakantie: met cybersecurity van Gflex houdt u cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur - zonder dat u er omkijken naar heeft. 

Cyber security - zo beveiligen we uw organisatie:

cyber-security-veilig

Een veilig ICT-netwerk

Wij zorgen dat ongewenste gasten geen toegang krijgen tot uw systemen, apparaten en gegevens.

cyber-security-beschermd

Een beschermde werkplek

Wij zorgen dat online werkplekken nooit de zwakste schakel zijn in uw beveiligingsstrategie.

cyber-security-risico

Proactief risicomanagement

We houden cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur - met proactieve monitoring op cybersecurity en zorgen dat deze risico's geen invloed hebben op uw bedrijfsvoering.

cyber-security-gebruikers

Bewuste gebruikers

Wij zorgen dat uw medewerkers veilig werken, doordat ze veiligheidsrisico’s herkennen en daardoor vermijden.

Dat overkomt ons niet

Cyber security - dat overkomt ons niet

Grote organisaties werken als een magneet op cybercriminelen. Deze bedrijven maken er ook een topprioriteit van om hun cybersecurity op up-to-date te houden. Hoe cybercriminelen hen alsnog kunnen treffen? Door in te breken bij de zwakste schakels: partners, leveranciers en klanten van deze organisaties.

ZZP’ers en MKB’ers wanen zich daardoor onterecht veilig. Cybercriminaliteit? Dat overkomt ons niet, wordt vaak gedacht. Terwijl uw organisatie óók mogelijk doelwit is van een cyberaanval. 

Benieuwd naar mogelijke risico’s, datalekken en veiligheidsrisico’s?

Vraag een gratis veiligheidsscan aan
Cyber security - dat overkomt ons niet

Onze speerpunten per branche

Veilige IT voor Voeding & Productie branche

VOEDING & PRODUCTIE

Snelheid, versheid en efficiëntie zijn de basisingrediënten voor een succesrecept in de voedingsindustrie. Een betrouwbare ICT-omgeving laat processen continu doorlopen.

Een stabiele, continue ICT-omgeving

Stilstand kost geld. Dagdienst, ploegen of volcontinu? Uw ICT-omgeving werkt onverstoorbaar door, net zoals u en de productie.

Betrouwbare processen, veilig online

Klantinformatie, bestellingen, voorraden, portals: een backoffice die goed werkt is essentieel. Gflex ICT zorgt dat het werkt, online én offline.

Altijd snelle service, dag en nacht

Een onverwacht probleem? We zijn slechts één belletje van u verwijderd. Wij lossen het direct op: ook 's nachts en op locatie.


pexels-rdne-stock-project-6129145

ZORG

Als zorginstelling wilt u uw medewerkers, patiënten en onberispelijke reputatie beschermen. En tegelijkertijd gemakkelijk, veilig en flexibel werken voor iedere medewerker. Meer tijd naar de zorg, minder naar ICT.

Veilig werken met privacy gevoelige gegevens

Uw cliënt- en patiëntgegevens worden met de cybersecurity van Gflex beschermd en veilig verwerkt. Natuurlijk volgens NEN7510 en NEN7516.

Altijd toegang tot patiëntendossiers

Systemen en gegevens altijd en overal bereikbaar. Wij zorgen voor de continuïteit, uw medewerker voor de cliënt.

Elke medewerker vaardig aan de slag

Digibeet of digifreak? Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning. Zo werkt iedereen prettig, bekwaam én veilig.


Fiets handel

MKB

Het MKB is divers, net als onze dienstverlening. Van bouwbedrijf tot bakkerij, van webwinkel tot wijnhandel. Dat vraagt om ICT op maat. Dat is onze kracht en uw voordeel.

Mouwen opstropen en gaan

Wilt u een oplossing en geen technisch ICT-verhaal? Een meedenker, geen dozenschuiver? Dat is Gflex. Dat werkt.

ICT binnen budget die staat als een huis

Strikte budgetten en toch een veilige, betrouwbare ICT-omgeving? Daag ons uit en we kijken samen wat kan. Beloofd.

Persoonlijke support; snel en goed

Geen tijd voor haperende ICT, dat snappen we. Onze eigen servicedesk is 24/7 open en helpt u snel en goed.


Onze klanten aan het woord

Kennis, blogs
& updates

Het rampscenario van ieder bedrijf: een cyberaanval waarbij gevoelige data op straat ligt. Dat wilt u voorkomen. Met onze kennisblog & updates blijft u op de hoogte.

Welke interessante ICT-ontwikkelingen zijn er? Hoe plan ik een Teams-vergadering? Wat vinden anderen van de oplossingen van Gflex? Lees het in onze blogs, kennisupdates en klantverhalen.

We skippen de hypes en delen alleen informatie die u nodig heeft om uw werk veiliger, efficiënter en gemakkelijker te maken.

Lees alle berichten

Wij werken o.a. voor:

  • LogoBethanie
  • LogoMolpoly
  • LogoMildred
  • LogoSmedes
  • LogoHazelegerKaas