Het team
Van Gflex

Geef onze experts een uitdagend ICT-vraagstuk en combineer dat met de allernieuwste software-updates: dat is het succesrecept van Gflex. Veilig werken en 24/7 online hoeft niet moeilijk te zijn. U heeft alleen de juiste mensen en tools nodig.

Laten we kennismaken
U hoeft er niet over na te denken

Dat doen wij wel

over-ons-1

Stilstand is achteruitgang. Op het moment dat uw organisatie op verouderde apparatuur draait, niet de juiste software heeft geïnstalleerd en niet consistent beveiligingsupdates doorvoert, zet u de deur wagenwijd open voor cybercriminelen.

 

Het is onze missie om niet alleen ICT- en cyberproblemen op te lossen, maar ze ook te voorkomen. Dat doen we met ons team van ICT experts. 

over-ons-1

Maak kennis met onze ICT-experts

En met deze diensten laten we u veilig werken

security

Cyber Security

Uw data, medewerkers, data en smetteloze reputatie beschermen? Bescherm uw organisatie optimaal met de cyber security-diensten van Gflex.

Lees meer over Cyber Security
cloud services

Private Cloud

De private cloud: wij richten een plek in waar medewerkers eenvoudig bestanden met elkaar uitwisselen - en deze onderhouden. Vanaf ieder bedrijfsapparaat kunnen uw medewerkers veilig werken.

Lees meer over de Private Cloud
werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Iedere minuut dat uw organisatie niet operationeel is, kost geld. Met werkplekbeheer van Gflex werken uw werkplekken en servers 24/7.

Lees meer over Werkplekbeheer
ict-advies

ICT beheer

Met een gedegen ICT infrastructuur zien we wat er gebeurt binnen uw ICT omgeving, lopen we vooruit op potentiële bedreigingen en grijpen we in waar nodig - zodat veiligheidsrisico’s aanzienlijk verminderen.

Lees meer over ICT beheer

Onze klanten aan het woord

Wij werken o.a. voor:

  • LogoBethanie
  • LogoMolpoly
  • LogoMildred
  • LogoSmedes
  • LogoHazelegerKaas

Klaar voor de toekomst

✔️ Veiligheid

Wij passen de meest up-to-date cyber security software techniek toe, zodat uw data, systemen en reputatie optimaal beschermd blijven.

✔️ 24/7 Proactieve monitoring

Storingen of problemen? We zijn slechts één belletje van u verwijderd. We bieden hulp op afstand én ondersteuning op locatie. Op ieder moment, dag en nacht.

✔️ Back-ups

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups die ook worden gecontroleerd. Indien nodig kunnen we snel data terugzetten.

✔️ Efficiënt

Onze diensten bieden gemak en veiligheid, zonder dat het extra kantoorruimte in beslag neemt. Zo kunnen uw medewerkers efficiënter werken.

Afspraak maken
collega - small

ICT-kennis
opdoen?

Het ICT-landschap verandert continu. De beveiligingsupdate van gister vormt vandaag een potentieel risico. Cybercriminelen grijpen iedere kans aan om digitaal in te breken. Ons team ICT experts bijt zich vast in de nieuwste ontwikkelingen en delen die met u in ons kennisblog.

Welke interessante ICT-ontwikkelingen zijn er? Hoe plan ik een Teams-vergadering? Wat vinden anderen van de oplossingen van Gflex? U leest het in onze blogs, kennisupdates en klantverhalen.

We delen informatie die u nodig heeft om uw werk veiliger, efficiënter en gemakkelijker te maken.

Lees alle berichten

De voordelen:

  • Altijd en overal veilig werken
  • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • Niet reactief, maar proactief: zo blijven we cybercriminelen voor
  • Al uw medewerkers worden opgeleid door ons personeel