Gflex ICT-beheer : alle puntjes op de ‘i’.

Innovatieve organisaties kijken vooruit. En daar hoort ICT beheer bij dat meegroeit met uw ambities. Zodat u gemakkelijk inspeelt op veranderingen en ontwikkelingen. Met ICT beheer van Gflex bent u daarop voorbereid

Laten we samenwerken

Werken zonder zorgen dankzij Gflex ICT beheer

Gflex ICT beheer bestaat uit functioneel en technisch beheer. We richten uw apparaten, software en Cloudomgeving in, verzorgen optimaal werkplekbeheer en onderhouden de systemen. We monitoren continu: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Terwijl uw organisatie optimaal operationeel en beveiligd is, kunt u blijven doen waar u het beste in bent: werken in en aan uw organisatie, het halen van de geplande doelen en het realiseren van bedrijfsgroei.

 

Klaar voor de toekomst

Met Gflex ICT beheer is uw ICT omgeving klaar voor de toekomst. Onze oplossingen groeien mee met de innovatieve organisaties van morgen. 
Schaalbaarheid en veiligheid zijn daarbij twee van de belangrijkste elementen van een sterke ICT-infrastructuur: dat is precies waar onze krachten liggen. 

 

✔️ Schaalbaar 

Wij garanderen dat uw ICT infrastructuur meegroeit met de ambities van uw organisatie.

 

✔️ Veiligheid

Wij passen de meest up-to-date cyber security software techniek toe. 

 

✔️ 24/7 Proactieve monitoring

We staan proactief klaar om uw ICT omgeving te onderhouden, bewaken en te beheren. We zijn slechts één belletje verwijderd. We bieden hulp op afstand én ondersteuning op locatie. Op ieder moment, dag en nacht.

ICT-beheer voor de organisaties van de toekomst:

ict-beheer-gezondeomgeving

Een gezonde ICT-omgeving

Hybride of remote werken is de toekomst. Wij zorgen dat uw ICT-omgeving in perfecte staat opereert - waar ook ter wereld. Door middel van onder andere check-ups, rapportages en tests. Fysiek en in de cloud.

ict-beheer-office365

Solide Microsoft 365 beheer

Wij zorgen dat uw Microsoft 365 omgeving veilig, betrouwbaar en beschikbaar is, zodat u en uw medewerkers overal veilig en altijd zorgeloos kunnen werken.

ict-beheer-toekomst

Gericht op de toekomst

Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen wij dat u weet wat uw organisatie nodig heeft bij groei, vervanging of uitbreiding

ict-beheer-training

Training op maat

Wij zorgen voor persoonlijke training op maat waardoor iedereen bewust, bekwaam en veilig aan de slag kan.

Zorgeloos aan het werk met hulp van Gflex ICT beheer?

Oplossing ICT beheer - zorgeloos aan het werk

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het veilig uitbesteden van uw ICT beheer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring binnen ICT beheer, het optimaal beveiligen van systemen en  leveren betrouwbare, kosteneffectieve ICT oplossingen. Afgestemd op uw wensen. 

Ons team bestaat uit ervaren ICT professionals, die uw ICT-omgeving efficiënt en veilig beheren.

De voordelen van Gflex ICT beheer:

 • Strategische aanpak van ICT beheer die past bij uw groeiambities
 • Focus op continuïteit werkzaamheden van uw medewerkers
 • Voortdurende monitoring van veiligheid van uw gehele ICT omgeving
 • Maandelijks inzicht in voordelen van samenwerking en kosten
 • Klantgericht Gflex team dat getraind, ervaren en gecertificeerd is
 • U blijft gefocust op uw kernactiviteiten

Meer weten?

 

Neem dan contact met ons op
Oplossing ICT beheer - zorgeloos aan het werk

Onze speerpunten per branche

Beeld Food

VOEDING & PRODUCTIE

Snelheid, versheid en efficiëntie zijn de basisingrediënten voor een succesrecept in de voedingsindustrie. Met werkplekbeheer van Gflex blijft uw ICT in topconditie en de processen operationeel.

24/7 operationeel

Wij verstrekken alle benodigde software om uw computers op afstand te beheren, te beveiligen en te updaten volgens het afgesproken ICT beleid - en volgens de laatste veiligheidsnormen.

Houd de processen draaiende

Een cyberaanval, uitvallende systemen en de productie die stil komt te liggen: grootste nachtmerrie van organisaties. Met een gedegen ICT infrastructuur zien we wat er gebeurt binnen uw ICT omgeving, lopen we vooruit op potentiële bedreigingen en grijpen we in waar nodig.

Altijd online

Met Microsoft 365 cloudbeheer Gflex bent u altijd online. Kritische processen zijn altijd beschikbaar en uw data is beveiligd door middel van de modernste security oplossingen.


pexels-rdne-stock-project-6129145

ZORG

Meer tijd naar de zorg, minder tijd naar ICT. Bescherm uw cliënten, apparatuur en smetteloze reputatie met ICT beheer van Gflex.

Veilig werken met privacygevoelige gegevens

Uw cliënt- en patiëntgegevens zijn (AVG-proof) beschermd) beschermd en veilig verwerkt in de cloud. Natuurlijk volgens certificeringen NEN7510 en NEN7516.

Altijd toegang tot patiëntendossiers

Systemen en gegevens altijd en overal bereikbaar - back-ups worden bijgehouden op de servers. De kostbare tijd gaat weer naar de zorg van de cliënt - omdat uw medewerkers efficiënter werken ICT-beheer van Gflex.

Training en begeleiding voor iedere medewerker.

Digibeet of digifreak? Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning en de integratie tussen hard- en software verloopt daarmee soepel. Zo werkt iedereen prettig, en bekwaam én veilig.


Fiets handel

MKB

Het MKB is divers, net als onze dienstverlening. Van bouwbedrijf tot bakkerij, van webwinkel tot wijnhandel. Dat vraagt om werkplekbeheer op maat. Dat is onze kracht en uw voordeel.

Naadloze integratie

Binnen uw organisatie heeft u te maken met verschillende systemen, denk aan servers, computers, netwerken, telefoons en printers. Door deze systemen naadloos op elkaar laten aansluiten, werken uw medewerkers sneller, veiliger en efficiënter.

Monitoring

We monitoren de servers en houden essentiële services in de gaten, evenals de netwerkbeschikbaarheid. Storingen worden daarmee zo veel mogelijk voorkomen. Ontstaat er een onverwachte situatie? We zijn één belletje verwijderd.

Nooit meer stress bij storingen

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups. Indien nodig zetten we data snel terug. Nooit meer stress om verloren bestanden.


Onze klanten aan het woord

Kennis
& updates

Het rampscenario van ieder bedrijf: een cyberaanval waarbij gevoelige data op straat ligt. Dat wilt u voorkomen. Met onze kennisblog & updates blijft u op de hoogte.

Welke interessante ICT-ontwikkelingen zijn er? Hoe plan ik een Teams-vergadering? Wat vinden anderen van de oplossingen van Gflex? Lees het in onze blogs, kennisupdates en klantverhalen.

We skippen de hypes en delen alleen informatie die u nodig heeft om uw werk veiliger, efficiënter en gemakkelijker te maken.

Lees alle berichten

Wij werken o.a. voor:

 • LogoBethanie
 • LogoMolpoly
 • LogoMildred
 • LogoSmedes
 • LogoHazelegerKaas