ICT SERVICES BINNEN MKB

Het MKB is divers en niet voor één branche te vangen. Van bouwbedrijf tot boekhouder, van webwinkel tot wijnhandel. Dat vraagt om ICT-oplossingen op maat. Dat is onze kracht en uw voordeel.

Laten we samenwerken

ICT-services op maat

MKB en IT service op maat

Binnen uw organisatie heeft u te maken met verschillende systemen. Denk aan servers, computers, netwerken, telefoons en printers. De boekhouder heeft goedwerkend internet nodig voor de belastingaangifte en wil er ook voor zorgen dat privacygevoelige informatie niet in verkeerde handen valt. 

Bescherm uw organisatie tegen cybercriminaliteit en laat uw medewerkers efficiënter werken met de ICT-services van Gflex. Wilt u een oplossing en geen technisch ICT-verhaal? Een meedenker en geen dozenschuiver? Welkom dan bij Gflex. Dat werkt.

Vraag een veiligheidsscan aan
MKB en IT service op maat

Veilig en efficiënt werken met de diensten van Gflex

security

Cyber Security

Voorkomen dat privacygevoelige informatie in verkeerde handen valt? Bescherm uw klanten en apparatuur tegen mogelijke cyberaanvallen.

Lees meer over Cyber Security
cloud services

Private cloud

Hybride werken wordt steeds populairder. Met de private cloud kunnen uw medewerkers altijd en overal veilig werken. Vanuit kantoor, thuis, onderweg of vanaf uw vakantielocatie.

Lees meer over de Private Cloud
werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Iedere minuut dat uw organisatie niet operationeel is, kost geld. Met werkplekbeheer van Gflex blijven de werkplekken en servers 24/7 werken.

Lees meer over Werkplekbeheer
ict-advies

ICT beheer

Met een gedegen ICT infrastructuur zien we wat er gebeurt binnen uw ICT omgeving, lopen we vooruit op potentiële bedreigingen en grijpen we in waar nodig - zodat veiligheidsrisico’s aanzienlijk verminderen.

Lees meer over ICT Beheer

Onze klanten aan het woord

De voordelen van werken met Gflex

block-3-arrow

Veilig werken met privacygevoelige gegevens

Uw klant- en patiëntgegevens worden met cybersecurity van Gflex (AVG-proof) beschermd en veilig verwerkt in de cloud. Natuurlijk volgens ISO27001 en NEN7510.

block-3-arrow

Bestanden snel bereikbaar

Stilstand kost geld. Dagdienst, ploegen of volcontinu? Uw private cloud is vanaf iedere werkplek snel bereikbaar.

block-3-arrow

Training en begeleiding voor iedere medewerker

Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning in de private cloud. Zo werkt iedereen prettig, bekwaam én veilig.

block-3-arrow

Veilig online werken

Klantinformatie, bestellingen, voorraden, portals: alle informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud. De harde schijf en bestanden uitwisselen met USB-sticks behoren tot het verleden.

block-3-arrow

Nooit meer stress bij storingen

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups. Doet een storing zich voor? We zijn slechts één belletje verwijderd. We bieden support op afstand én op locatie.

Afspraak maken

Klaar voor de toekomst

✔️ Veiligheid

Wij passen de meest up-to-date cyber security software techniek toe, zodat uw processen, systemen en reputatie beter beschermd blijven.

✔️ 24/7 Proactieve monitoring

We staan proactief klaar om uw ICT omgeving te onderhouden, bewaken en te beheren. We zijn slechts één belletje verwijderd. We bieden hulp op afstand en ondersteuning op locatie. Op ieder moment, dag en nacht.

✔️ Back-ups

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups die ook worden gecontroleerd. Indien nodig kunnen we snel data terugzetten.

✔️ Efficiënt

Onze diensten bieden gemak en veiligheid, zonder dat het extra kantoorruimte in beslag neemt. Zo kunnen uw medewerkers efficiënter werken.

Laten we kennismaken
MKB en klaar voor de toekomst

Wij werken o.a. voor:

  • LogoBlokhut
  • LogoVloerenhuis
  • LogoPro6
  • LogoCovebo
  • LogoMolpoly

Meest gestelde vragen van onze klanten uit de MKB branche

Belangrijk voor ICT binnen het MKB is om te kijken naar de juiste oplossingen voor uw uitdagingen. Het MKB is divers en dat vraagt om ICT-oplossingen op maat.

Voor het ene MKB-bedrijf ligt de prioriteit bij dataveiligheid, voor het andere MKB-bedrijf is de continuïteit het belangrijkste. Zorg er daarom voor dat u goed geadviseerd wordt over de juiste ICT-oplossingen voor uw bedrijf.

Onder ICT-services voor het MKB vallen onder meer cybersecurity, cloudbeheer, werkplekbeheer en ICT-beheer. Veilig en efficiënt werken staat bij deze services centraal.

Vanuit Gflex bieden we u een compleet pakket aan ICT-services, waarbij u kunt kiezen uit verschillende niveaus. Of u nu alleen de essentiële zaken wilt regelen, of volledig ontzorgd wilt worden: wij staan voor u klaar.

De continuïteit van uw bedrijf is voor een groot deel afhankelijk van ICT. Met onze 24/7 proactieve monitoring houden wij daarom dag en nacht uw ICT-systemen in de gaten. We bieden hulp op afstand en zijn wanneer dat nodig is vlot bij u op locatie aanwezig.

Het is belangrijk dat uw medewerkers prettig en veilig kunnen werken. Wij bieden daarom training en begeleiding voor iedere medewerker. Daarnaast bieden we 24/7 support, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor ICT ondersteuning. We bieden hulp op afstand en op locatie.

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van cloudoplossingen voor het mkb. In de cloud staat uw bedrijfsdata centraal en veilig. Erg voordelig voor het mkb is dat de cloudwerkplek schaalbaar en betaalbaar is. We richten een cloudwerkplek voor uw organisatie in, met alleen de onderdelen die u ook echt gebruikt. Door de cloudwerkplek goed in te richten en te onderhouden, zorgen we ervoor dat uw medewerkers overal veilig toegang hebben tot bedrijfsdata, bestanden en applicaties

Onze aanpak voor cyber-security is specifiek ontworpen om MKB-bedrijven te beschermen tegen cybercriminaliteit. We begrijpen dat cybercriminaliteit een reële bedreiging vormt voor uw bedrijf, en daarom nemen we proactieve maatregelen om uw ICT-infrastructuur te beveiligen.

Bij Gflex hanteren we een hoge standaard voor de beveiliging van uw ICT. Met de certificeringen, ISO27001 en NEN7510, bevestigen ons betrokkenheid om te voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging en gegevensbescherming.

We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de cybersecurity-sector.

Door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsoplossingen en -praktijken, zoals het implementeren van firewalls, het regelmatig bijwerken van software en het uitvoeren van penetratietests, zorgen we ervoor dat uw bedrijf beschermd is tegen mogelijke cyberaanvallen.

Tips & tricks in ICT

Gflex Magazine

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen, handige tips en ander nieuws over werkplekbeheer, de cloud, veilig werken online en ICT-beheer?

Dat kan met het Gflex Magazine, een regelmatige update voor iedereen die betrokken is bij ICT in het MKB, de zorg of voedingsindustrie. Lees nu de nieuwste uitgave!

Download het magazine