Gflex server- en Werkplekbeheer op maat.

Probleemloos werken met servers, Tijd is geld. En iedere minuut dat uw organisatie offline of niet operationeel is, kost geld. Probleemloos werken met servers, computers en apparatuur op uw eigen locatie? Regelen we. Met Gflex server- en werkplekbeheer functioneren uw medewerkers en systemen optimaal. Benieuwd hoe het werkt?

Laten we samenwerken

Geen zorgen meer over uw server- en werkplekbeheer: Gflex regelt het voor u!

Missende bestanden, uitval van het netwerk, een datalek of cyberaanval? De nachtmerrie van iedere CEO. Helaas komt cybercriminaliteit steeds vaker voor en duurt het bij uitval van het netwerk vaak uren voordat de storing opgelost is. Ondertussen kost het uw bedrijf veel geld en - bij gelekte bedrijfsdata - misschien wel de integriteit van uw organisatie. 

Zaken die u koste wat het kost wilt voorkomen. Maar waar u zelf ook zo min mogelijk omkijken naar wilt hebben. Server- en werkplekbeheer is cruciaal voor bedrijven.

Daarom zorgen wij voor een betrouwbare ICT omgeving en optimale beveiliging die is gericht  om  storingen en andere problemen rond uw ICT zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doen we door proactief te monitoren en risico’s in de kiem te smoren voordat ze uitgroeien tot grote problemen. 

Met werkplekbeheer van Gflex werken uw medewerkers veilig, vertrouwd én vanaf iedere mogelijke plek.  

Server- en werkplekbeheer - Gflex als fijne collega op afstand:

server-werkplekbeheer-veilig

Veilige toegankelijkheid

Uw medewerkers hebben altijd veilig toegang tot de online werkplek. En ongewenste bezoekers houden we daarmee buiten de deur.

server-werkplekbeheer-backup

Back-up- en herstelbeleid

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups die ook die uitval voorkomen. Getest en klaar voor gebruik. Geen stress, snel weer verder.

server-werkplekbeheer-conditie

ICT in topconditie

Uw organisatie opereert op Eredivisie-niveau, wij houden uw ICT in topconditie. Met onderhoud, de laatste updates doorvoeren en fysieke statuscontroles van uw servers, desktops en overige hardware.

server-werkplekbeheer-support

Support op afstand

Ontstaat er een onverwachte situatie? We reageren direct. Wij willen dat ICT altijd werkt. Wanneer een server, computer of netwerkverbinding niet werkt, worden uw medewerkers direct geholpen. Geen gedoe met lange wachttijden aan de telefoon, een ingewikkeld ticketsysteem of onpersoonlijke chatbots.

Zorgeloos aan het werk met de hulp van Gflex?

zorgeloos werkplek beheer

Werkplekbeheer is meer dan een ergonomisch bureau en een snelle laptop regelen. U wilt dat uw medewerkers snel en efficiënt kunnen werken - of dat nu vanuit kantoor of huis is. 

Direct printen vanaf de laptop, bestanden snel terugvinden in de private cloud en de serverruimte in kantoor bouwen en onderhouden - wij zijn uw externe medewerker op het gebied van werkplekbeheer. U heeft hier geen omkijken meer naar, zodat u verder kunt gaan met hetgeen waar u goed in bent. 

We zetten ons in voor het beste resultaat, rekenen een scherp maandelijks tarief en bieden de mogelijkheid om op basis van servicegebruik te betalen.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op
zorgeloos werkplek beheer

Onze speerpunten per branche

Beeld Food

VOEDING & PRODUCTIE

Snelheid, versheid en efficiëntie zijn de basisingrediënten voor een succesrecept in de voedingsindustrie. Met werkplekbeheer van Gflex blijft uw ICT in topconditie en de processen operationeel.

24/7 operationeel

Wij verstrekken alle benodigde software om uw computers op afstand te beheren, te beveiligen en te updaten volgens het afgesproken ICT beleid - en volgens de laatste veiligheidsnormen.

Veilig online werken

De harde schijf en bestanden uitwisselen met USB-sticks behoren tot het verleden. Alle klantinformatie wordt opgeslagen in de cloud en met back-ups op de server. Continu door ons gemonitord.

Altijd online

Met de private cloud van Gflex bent u altijd online. Kritische processen zijn altijd beschikbaar en uw data is beveiligd door middel van de modernste security oplossingen.


pexels-rdne-stock-project-6129145

ZORG

Meer tijd naar de zorg, minder tijd naar ICT. Laat uw medewerkers veilig en efficiënt werken met werkplekbeheer van Gflex.

Veilig werken met privacygevoelige gegevens

Uw cliënt- en patiëntgegevens zijn (AVG-proof) beschermd) beschermd en veilig verwerkt in de cloud. Natuurlijk volgens certificeringen NEN7510 en NEN7516.

Altijd toegang tot patiëntendossiers

Systemen en gegevens altijd en overal bereikbaar - back-ups worden bijgehouden op de servers. De kostbare tijd gaat weer naar de zorg van de cliënt - omdat uw medewerkers efficiënter werken met werkplekbeheer van Gflex.

Training en begeleiding voor iedere medewerker.

Digibeet of digifreak? Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning en de integratie tussen hard- en software verloopt daarmee soepel. Zo werkt iedereen prettig, en bekwaam én veilig.


Fiets handel

MKB

Het MKB is divers, net als onze dienstverlening. Van bouwbedrijf tot bakkerij, van webwinkel tot wijnhandel. Dat vraagt om werkplekbeheer op maat. Dat is onze kracht en uw voordeel.

Mouwen opstropen en gaan

Urenlang aan een document werken om per ongeluk het bestand te deleten? Verleden tijd: alle bestanden worden op een centrale plek automatisch opgeslagen.

Monitoring

We monitoren de servers en houden essentiële services in de gaten, evenals de netwerkbeschikbaarheid. Storingen worden daarmee zo veel mogelijk voorkomen. Ontstaat er een onverwachte situatie? We reageren direct.

Nooit meer stress bij storingen

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups. Indien nodig zetten we data snel terug. Nooit meer stress om verloren bestanden.


Onze klanten aan het woord

Kennis
& updates

Het rampscenario van ieder bedrijf: een cyberaanval waarbij gevoelige data op straat ligt. Dat wilt u voorkomen. Met onze kennisblog & updates blijft u op de hoogte.

Welke interessante ICT-ontwikkelingen zijn er? Hoe plan ik een Teams-vergadering? Wat vinden anderen van de oplossingen van Gflex? Lees het in onze blogs, kennisupdates en klantverhalen.

We skippen de hypes en delen alleen informatie die u nodig heeft om uw werk veiliger, efficiënter en gemakkelijker te maken.

Lees alle berichten

Wij werken o.a. voor:

  • LogoBethanie
  • LogoMolpoly
  • LogoMildred
  • LogoSmedes
  • LogoHazelegerKaas