Werken in de private cloud van Gflex. Vlot en veilig.

Werken vanaf de flexwerkplek op kantoor, de keukentafel of misschien vanuit een koffietentje in een zonnig oord: innovatieve bedrijven trekken steeds meer uit de kast om betrokken medewerkers te houden én aan te trekken. Door hybride (of volledig remote) werken mogelijk te maken. De cloud biedt een onbewolkte toekomst. Zeker als u alle techniek aan ons overlaat.

Laten we samenwerken

Onderweg of op kantoor: uw bedrijfsdata beveiligd met de cloudwerkplek

Tijden veranderen: de vaste schijf op het bedrijfsnetwerk heeft plaatsgemaakt voor de private cloud. Een plek waar medewerkers eenvoudig bestanden met elkaar uitwisselen en vanaf ieder bedrijfsapparaat de documenten veilig kunnen openen. 

Werken in de private cloud biedt veel voordelen. Niet alleen kunnen uw medewerkers vanaf iedere uithoek van de wereld gewoon doorwerken, het zorgt er ook voor dat bestanden nooit meer kwijtraken. De laptop van uw medewerker kapot of erger nog - gestolen? Geen probleem: er wordt namelijk niets meer lokaal opgeslagen en de laatste versie wordt automatisch online opgeslagen.

Dat betekent niet dat een cloudwerkplek geen risico’s met zich meebrengt: cybercriminelen gebruiken vernuftige methodes om online in uw bedrijf in te breken. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een private cloud op maat die voorzien is van de juiste beveiligingsmethodes. Zodat u op een veilige en verantwoorde manier werkt, afgestemd op de wensen van u en uw onderneming. 

Gflex is een ICT bedrijf dat u helpt met al uw vragen rondom de private cloud en werkplekbeheer. We richten de volledige ICT-infrastructuur in en zorgen proactief dat deze optimaal beveiligd is. Zodat bedrijfsdata niet in verkeerde handen valt. Dit doen we onder andere voor onze klanten  binnen Food, Zorg en MKB: waar privacygevoeligheid de hoogste prioriteit heeft. We richten voor u een werkplek in om veilig te werken vanuit de private cloud. Of dat nu vanuit huis-, kantoor- of op een andere, externe werkplek is.

Werken in de cloud - zo bent u ook altijd online:

werken-in-de-cloud-zorgeloos

Zorgeloze ICT in de cloud

Wij zorgen dat uw ICT altijd bereikbaar is en meegroeit met uw ambities.

werken-in-de-cloud-opmaat

Elke cloudwerkplek op maat

Elke medewerker heeft overal veilig toegang tot bedrijfsdata, bestanden en applicaties.

werken-in-de-cloud-volledigbeheer

Relaxt, Volledig beheer

Wij monitoren met argusogen de prestaties van de private cloud. Zodat alles in uw organisatie veilig, stabiel en up-to-date draait. Kunt u lekker doorwerken.

werken-in-de-cloud-kosten

Vaste, voorspelbare kosten

Wij zorgen dat u altijd voorspelbare kosten heeft. Geen investeringen vooraf, geen verrassingen achteraf.

Uw medewerkers tevreden houden met een private cloudwerkplek

Cloud oplossing en tevreden medewerkers - 2

Medewerkers bevinden zich in een luxepositie: er is een overschot aan openstaande vacatures en de banen liggen in veel branches voor het oprapen. Veel bedrijven vinden het lastig om de juiste mensen aan te trekken. De bedrijven die wél de juiste mensen aantrekken, hebben vaak één ding met elkaar gemeen: ze bieden de medewerkers vrijheid. 

Vrijheid om te werken vanuit waar ze willen. Of dat nou is om de files te vermijden, de functie te combineren met een druk gezinsleven of omdat medewerkers vanaf een tropisch oord willen werken. Met de private cloud van Gflex creëert u een werkplek die het voor medewerkers mogelijk maakt om veilig en efficiënt vanaf verschillende plekken te werken. Daarmee creëert u niet alleen de werkplek van morgen, maar houdt u ook uw huidige medewerkers tevreden. 

Van de inrichting van uw werkplek tot het reageren op storingen: wij zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw online werkplek en de beveiliging ervan. 

Meer weten? 

Neem dan contact met ons op
Cloud oplossing en tevreden medewerkers - 2

Onze speerpunten per branche

Beeld Food

VOEDING & PRODUCTIE

Snelheid, versheid en efficiëntie zijn de basisingrediënten voor een succesrecept in de voedingsindustrie. Werken in de cloud houdt bestanden veilig en laat uw medewerkers efficiënt werken.

Bestanden snel bereikbaar

Stilstand kost geld. Dagdienst, ploegen of volcontinu? Uw private cloud is vanaf iedere werkplek snel bereikbaar.

Veilig online werken

Klantinformatie, bestellingen, voorraden, portals: alle informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud. De harde schijf en bestanden uitwisselen met USB-sticks behoren tot het verleden.

Altijd online

Met de private cloud van Gflex bent u altijd online. Kritische processen zijn altijd beschikbaar en uw data is beveiligd door middel van de modernste security oplossingen.


pexels-rdne-stock-project-6129145

ZORG

Meer tijd naar de zorg, minder tijd naar ICT. Met de private cloud van Gflex is er geen wolkje aan de lucht. Het laat uw medewerkers veilig, gemakkelijk en flexibel werken vanaf iedere locatie.

Veilig werken met privacygevoelige gegevens

Uw cliënt- en patiëntgegevens worden met cybersecurity van Gflex zijn (AVG-proof) beschermd) beschermd en veilig verwerkt in de cloud. Natuurlijk volgens NEN7510 en NEN7516.

Altijd toegang tot patiëntendossiers

Systemen en gegevens altijd en overal bereikbaar in de private cloud. De kostbare tijd gaat naar de zorg van de cliënt - omdat uw medewerkers efficiënter werken.

Training en begeleiding voor iedere medewerker.

Digibeet of digifreak? Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning in de private cloud. Zo werkt iedereen prettig, en bekwaam én veilig.


Fiets handel

MKB

Het MKB is divers, net als onze dienstverlening. Van bouwbedrijf tot bakkerij, van webwinkel tot wijnhandel. Dat vraagt om een private cloud op maat. Dat is onze kracht en uw voordeel.

Mouwen opstropen en gaan

Urenlang aan een document werken om per ongeluk het bestand te deleten? Verleden tijd in de private cloud: alle bestanden worden op een centrale plek automatisch opgeslagen.

Structuur in de cloud

Een organisatie met medewerkers vraagt om een gestructureerde aanpak. Nooit meer urenlang zoeken naar de juiste versie van een bestand. In de cloud staat de bedrijfsdata centraal én veilig.

Schaalbaar & betaalbaar

Waarom betalen voor functionaliteiten die u niet gebruikt? Wij richten een cloudwerkplek voor uw organisatie in - met daarin alléén de onderdelen die u ook echt gebruikt.


Onze klanten aan het woord

Kennis
& updates

Het rampscenario van ieder bedrijf: een cyberaanval waarbij gevoelige data op straat ligt. Dat wilt u voorkomen. Met onze kennisblog & updates blijft u op de hoogte.

Welke interessante ICT-ontwikkelingen zijn er? Hoe plan ik een Teams-vergadering? Wat vinden anderen van de oplossingen van Gflex? Lees het in onze blogs, kennisupdates en klantverhalen.

We skippen de hypes en delen alleen informatie die u nodig heeft om uw werk veiliger, efficiënter en gemakkelijker te maken.

Lees alle berichten

Wij werken o.a. voor:

  • LogoBethanie
  • LogoMolpoly
  • LogoMildred
  • LogoSmedes
  • LogoHazelegerKaas