Zorg

De medische dossiers en patiëntinformatie van uw zorginstelling beschermen heeft de hoogste prioriteit. Met Gflex Cyber security zijn al uw systemen beter beveiligd. Ontdekken hoe we de veiligheid van uw organisatie vergroten?

Laten we samenwerken

De gezondheidszorg als doelwit van cybercriminaliteit

Zorg en cyber security

In geen enkele branche is de privacygevoeligheid zo belangrijk als in de zorg, terwijl deze branche juist vaak een doelwit is van cybercriminaliteit. Gevoelige patiëntgegevens zijn namelijk een goudmijn voor cybercriminelen. 

De gevolgen van een cyberaanval binnen de gezondheidszorg zijn bijna niet te overzien. Denk aan medische apparatuur die uitvalt, patiëntgegevens die op straat terechtkomen - met mogelijk identiteitsfraude tot gevolg - en hoge boetes door het niet naleven van de juiste beveiligingsprotocollen. Cybercriminaliteit binnen de zorg heeft impact op de patiënt, de systemen en de reputatie van uw zorginstelling. Zorg daarom dat de cybersecurity binnen uw organisatie goed geregeld is. Meer tijd naar de zorg, minder tijd naar ICT met de oplossingen van Gflex. 

Vraag een veiligheidsscan aan
Zorg en cyber security

Uw medewerkers, data en reputatie beschermen met de ICT-services van Gflex

security

Cyber Security

Uw patiënten, systemen en de reputatie van uw zorginstelling beschermen? Zorg dat uw organisatie optimaal is beschermd tegen mogelijke cyberaanvallen.

Lees meer over Cyber Security
cloud services

Private cloud

De private cloud: een plek waar medewerkers eenvoudig bestanden met elkaar uitwisselen en vanaf ieder bedrijfsapparaat documenten veilig kunnen openen.

Lees meer over de Private Cloud
werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Iedere minuut dat uw organisatie niet operationeel is, kost geld en mogelijk zelfs mensenlevens. Daarom moeten de werkplekken en servers 24/7 werken.

Lees meer over Werkplekbeheer
ict-advies

ICT beheer

Met een gedegen ICT infrastructuur zien we wat er gebeurt binnen uw ICT omgeving, lopen we vooruit op potentiële bedreigingen en grijpen we in waar nodig - zodat veiligheidsrisico’s aanzienlijk verminderen.

Lees meer over ICT Beheer

Onze klanten aan het woord

Klaar voor de toekomst dankzij de voordelen van Gflex

block-3-arrow

Veilig werken met privacygevoelige gegevens

Uw klant- en patiëntgegevens worden met cybersecurity van Gflex (AVG-proof) beschermd en veilig verwerkt in de cloud. Natuurlijk volgens ISO27001 en NEN7510.

block-3-arrow

Bestanden snel bereikbaar

Stilstand kost geld. Dagdienst, ploegen of volcontinu? Uw private cloud is vanaf iedere werkplek snel bereikbaar.

block-3-arrow

Training en begeleiding voor iedere medewerker

Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning in de private cloud. Zo werkt iedereen prettig, bekwaam én veilig.

block-3-arrow

Veilig online werken

Klantinformatie, bestellingen, voorraden, portals: alle informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud. De harde schijf en bestanden uitwisselen met USB-sticks behoren tot het verleden.

block-3-arrow

Nooit meer stress bij storingen

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups. Doet een storing zich voor? We zijn slechts één belletje verwijderd. We bieden support op afstand én op locatie.

Afspraak maken

Klaar voor de toekomst

✔️ Veiligheid

Wij passen de meest up-to-date cyber security software techniek toe, zodat uw patiënten, systemen en reputatie beter beschermd blijven.

✔️ 24/7 Proactieve monitoring

We staan proactief klaar om uw ICT omgeving te onderhouden, bewaken en te beheren. We zijn slechts één belletje van u verwijderd. We bieden hulp op afstand en ondersteuning op locatie. Op ieder moment, dag en nacht.

✔️ Back-ups

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups die ook worden gecontroleerd. Indien nodig kunnen we snel data terugzetten.

✔️ Efficiënt

Onze diensten bieden gemak en veiligheid, zonder dat het extra kantoorruimte in beslag neemt. Zo kunnen uw medewerkers efficiënter werken.

Laten we kennis maken
Zorg en Klaar voor de toekomst

Wij werken o.a. voor:

  • LogoBethanie
  • LogoSustvarius
  • LogoSVG
  • LogoWelzijnErmelo
  • LogoZeeluwe

Meest gestelde vragen van onze klanten in de zorgsector

Voor organisaties in de zorgverlening is de beveiliging van privacygevoelige gegevens erg belangrijk.

De zorgbranche is vaak doelwit van cybercriminaliteit. Een deskundige ICT-partner helpt u de cybersecurity binnen uw zorgorganisatie goed te regelen.

Met de juiste ICT-services beschermt u uw medewerkers en cliënten, uw data en uw reputatie.

Onder ICT-services voor de zorg vallen onder meer cybersecurity, cloudbeheer, werkplekbeheer en ICT-beheer.

Bij al deze services is de veiligheid van uw ICT een belangrijk aandachtspunt. Gflex biedt een compleet pakket aan ICT-services voor de zorg.

U kunt daarbij kiezen uit verschillende pakketten. Of u nu alleen de essentiële zaken wilt regelen, of volledig ontzorgd wilt worden: u kunt bij Gflex terecht.

Voor de continuïteit van uw zorginstelling moet u ook buiten kantoortijden op uw ICT-systemen kunnen rekenen. Wij hebben onze manier van werken daarop afgestemd.

Als ICT-partner voor de zorg bieden we 24/7 support. Met onze proactieve monitoring houden wij uw systemen continu in de gaten. We zijn dag en nacht slechts één telefoontje van u verwijderd.

De kans dat u een keer te maken krijgt met cybercrime is groot. Het is dus goed dat u zich daarop voorbereidt. Door de juiste security maatregelen te nemen, kunnen we de veiligheid van uw gegevens en de continuïteit van uw zorginstelling borgen.

We hanteren een hoge standaard voor de beveiliging van uw ICT en zorgen dat we altijd bij zijn met de nieuwste technieken. Bovendien zijn we ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd en kunnen we u helpen te voldoen aan alle regelgeving

Absoluut, Gflex heeft ervaring met cloudmigraties waarbij we de ICT van zorgorganisaties naar de cloud hebben gebracht.

We zijn enthousiast over de voordelen van cloudoplossingen. Alle data wordt op één plek opgeslagen en is daardoor goed te beveiligen. Bovendien kunt u cloudtoepassingen eenvoudig onderhouden, wat zorgt voor overzicht en controle.

Natuurlijk is het wel van belang dat de cloudomgeving op de juiste manier wordt ingericht en onderhouden. Gflex neemt dat voor u uit handen en zorgt dat u altijd veilig kunt werken.

Tips & tricks in ICT

Gflex Magazine

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen, handige tips en ander nieuws over werkplekbeheer, de cloud, veilig werken online en ICT-beheer?

Dat kan met het Gflex Magazine, een regelmatige update voor iedereen die betrokken is bij ICT in het MKB, de zorg of voedingsindustrie. Lees nu de nieuwste uitgave!

Download het magazine