ICT-SERVICES BINNEN VOEDING & PRODUCTIE

Snelheid, versheid en efficiëntie zijn de basisingrediënten voor een succesrecept in de voedingsindustrie. Een betrouwbare ICT-omgeving laat processen continu doorlopen. Benieuwd hoe we dat doen?

Laten we samenwerken

Efficiëntie voorop

Efficient werken in de Food

Stilstand kost geld. Iedere minuut dat de productie in uw organisatie stil ligt, zorgt voor problemen. Juist binnen de voeding & productie gaan de processen 24/7 door - en staat efficiëntie voorop. Dagdienst, ploegen of volcontinu? Op ieder moment en vanaf iedere locatie zijn de ICT-services van Gflex beschikbaar.

Vraag een veiligheidsscan aan
Efficient werken in de Food

Veilig en efficiënt werken met de diensten van Gflex

security

Cyber Security

Een veiligheidslek werkt als een magneet op cybercriminelen. Bescherm de productie en uw organisatie tegen mogelijke cyberaanvallen.

Lees meer over Cyber Security
cloud services

Private cloud

Dagdienst, ploegen of volcontinu? Op ieder moment en vanaf iedere locatie kunnen uw medewerkers eenvoudig werken vanuit de private cloud.

Lees meer over de Private Cloud
werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Iedere minuut dat uw organisatie niet operationeel is, kost geld. Daarom moeten de werkplekken en servers 24/7 werken.

Lees meer over Werkplekbeheer
ict-advies

ICT beheer

Met een gedegen ICT infrastructuur zien we wat er gebeurt binnen uw ICT omgeving, lopen we vooruit op potentiële bedreigingen en grijpen we in waar nodig - zodat veiligheidsrisico’s aanzienlijk verminderen.

Lees meer over ICT Beheer

Onze klanten aan het woord

De voordelen van werken met Gflex

block-3-arrow

Veilig werken met privacygevoelige gegevens

Uw klant- en patiëntgegevens worden met cybersecurity van Gflex (AVG-proof) beschermd en veilig verwerkt in de cloud. Natuurlijk volgens ISO27001 en NEN7510.

block-3-arrow

Bestanden snel bereikbaar

Stilstand kost geld. Dagdienst, ploegen of volcontinu? Uw private cloud is vanaf iedere werkplek snel bereikbaar.

block-3-arrow

Training en begeleiding voor iedere medewerker

Elke medewerker krijgt onze persoonlijke ondersteuning in de private cloud. Zo werkt iedereen prettig, bekwaam én veilig.

block-3-arrow

Veilig online werken

Klantinformatie, bestellingen, voorraden, portals: alle informatie wordt veilig opgeslagen in de cloud. De harde schijf en bestanden uitwisselen met USB-sticks behoren tot het verleden.

block-3-arrow

Nooit meer stress bij storingen

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups. Doet een storing zich voor? We zijn slechts één belletje verwijderd. We bieden support op afstand én op locatie.

Afspraak maken

Wij werken o.a. voor:

  • LogoSmedes
  • LogoDasselaar
  • LogoAsiatico
  • LogovdBunt
  • LogovanLooijengoed

Klaar voor de toekomst

✔️ Veiligheid

Wij passen de meest up-to-date cyber security software techniek toe, zodat uw processen, systemen en reputatie beter beschermd blijven.

✔️ 24/7 Proactieve monitoring

We staan proactief klaar om uw ICT omgeving te onderhouden, te bewaken en te beheren. We zijn slechts één belletje verwijderd. We bieden hulp op afstand en ondersteuning op locatie. Op ieder moment, dag en nacht.

✔️ Back-ups

Met back-ups gaat werk nooit meer verloren. Dagelijks maken we meerdere backups die ook worden gecontroleerd. Indien nodig kunnen we snel data terugzetten.

✔️ Efficiënt

Onze diensten bieden gemak en veiligheid, zonder dat het extra kantoorruimte in beslag neemt. Zo kunnen uw medewerkers efficiënter werken.

Laten we kennismaken
Foor en klaar voor de toekomst

Meest gestelde vragen van onze klanten uit de Food branche

Voor organisaties binnen de foodsector is snelheid en efficiëntie belangrijk. De processen lopen continu door.

Een betrouwbare ICT-omgeving is daarom van groot belang. Een deskundige ICT-partner helpt uw bedrijf met het borgen van de continuïteit. Met de juiste ICT-diensten kunt u veilig en efficiënt werken

Onder ICT-services voor voeding & productie vallen onder meer cybersecurity, cloudbeheer, werkplekbeheer en ICT-beheer. Bij al deze services staat veilig en efficiënt werken voorop.

Vanuit Gflex bieden we bedrijven in de voedingssector een compleet pakket aan ICT-services. Daarbij kiest u zelf op welk niveau u het wilt regelen. Van de basisvoorzieningen tot compleet ontzorgen: wij staan voor u klaar.

De productie van een bedrijf in de voedingsindustrie gaat vaak dag en nacht door. Daarom moet u ook buiten kantoortijden op uw ICT-systemen kunnen rekenen.

Wij hebben onze manier van werken daarop afgestemd. Als ICT-partner voor de foodsector bieden we 24/7 support. Met onze proactieve monitoring houden wij uw systemen continu in de gaten en we staan 24/7 stand-by.

Voor een bedrijf in de voedings- en productiebranche staat efficiëntie voorop. Processen gaan vaak 24/7 door en u wilt een betrouwbare ICT-omgeving die dat zonder haperingen ondersteunt.

Een ICT-partner die proactief meedenkt en problemen weet te voorkomen is dan wel zo prettig. Dankzij onze ruime ervaring in de branche, kunnen wij goed vooruit denken en u ontzorgen bij de inrichting van uw ICT-omgeving. En dat niet alleen: wij staan ook daarna voor u klaar om met proactieve monitoring uw ICT-omgeving te onderhouden, te bewaken en te beheren.

Cybercriminaliteit is een reële bedreiging voor uw bedrijf. Door de juiste securitymaatregelen te nemen, beschermen we uw bedrijf tegen mogelijke cyberaanvallen. Gflex hanteert een hoge standaard voor de beveiliging van uw ICT en we zijn altijd bij met de nieuwste technieken.

Bovendien zijn we ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. We kunnen u helpen te voldoen aan de regelgeving en veiligheidseisen vanuit de overheid en de keten.

Tips & tricks in ICT

Gflex Magazine

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen, handige tips en ander nieuws over werkplekbeheer, de cloud, veilig werken online en ICT-beheer?

Dat kan met het Gflex Magazine, een regelmatige update voor iedereen die betrokken is bij ICT in het MKB, de zorg of voedingsindustrie. Lees nu de nieuwste uitgave!

Download het magazine