WERKEN BIJ
GFLEX

Ben jij cybercriminelen graag te slim af? Sta je vooraan bij iedere nieuwe veiligheidsupdate die wordt uitgerold? En ga je uitdagingen niet uit de weg? Kom werken bij Gflex.

Bekijk nu onze vacatures
Ontplooi je skills bij Gflex

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Werken bij ICT adviseur

Je hebt een neus voor mogelijke beveiligingsrisico’s en schakelt direct over op actiemodus bij een mogelijke dreiging. Of misschien vind je het helemaal niet leuk om de hele dag achter je computer te zitten - en ben je liever veel op weg. 

Ons team aan ICT heeft één ding met elkaar gemeen: ze zijn gek op alles wat te maken heeft met ICT en houden cybercriminelen graag buiten de deur. Pas jij in dat team? Solliciteer dan op de vacature systeembeheerder, adviseur ICT of één van de andere openstaande functies. 

Werken bij ICT adviseur

Onze vacatures

Nijkerk
32 - 40 u/week
Langere tijd

Adviseur ICT

Pas jij als commercieel medewerker bij ons team van experts in de ICT? Want dat zijn we! Professionals die staan voor kwaliteit en die samen hele slimme ICT-oplossingen in elkaar puzzelen!

Bekijk deze vacature
Nijkerk
32 - 40 u/week
Langere tijd

1e lijns Systeembeheerder

Ben jij klaar om ons eerstelijnssupportteam bij Gflex te versterken? Wij zoeken een gepassioneerde ICT-professional met sterke communicatieve vaardigheden, doelgerichte aanpak en een proactieve mindset!

Bekijk deze vacature
Nijkerk
32 - 40 u/week
Langere tijd

2e/3e lijns Systeembeheerder

Word jij de drijvende kracht in ons tweede/derde lijns supportteam bij Gflex? We zoeken een ervaren ICT-professional die complexe problemen oplost en samen met eerstelijns medewerkers klanten naar succes leidt.

Bekijk deze vacature

Wordt jij onderdeel van dit team aan ICT specialisten?

ICT-kennis
& opdoen?

Het ICT-landschap verandert continu. De beveiligingsupdate van gister vormt vandaag een risico. Cybercriminelen grijpen iedere kans aan om digitaal in te breken. Ons team ICT experts bijt zich vast in de nieuwste ontwikkelingen en delen die graag met jou. Werken bij Gflex staat gelijk aan veel nieuwe kennis op het gebied van ICT opdoen. 

Lees alle berichten

De voordelen:

  • Altijd en overal werken
  • Blijf als expert op de hoogte van de laatste updates
  • Niet reactief, maar proactief: zo blijven we cybercriminelen voor