Blog werkplek beheer

Wat doet een ICT Dienstverlener?

Wat doen wij als ICT dienstverlening?

Onder ICT Dienstverlening valt in principe eigenlijk alles wat te maken heeft met ICT. Dat maakt echter niet duidelijk hoe de experts van Gflex dagelijks te werk gaan. Bij Gflex –Slim in ICT– uit Nijkerk hebben wij een breed assortiment voor onze klanten in de aanbieding, waarbij u kunt denken aan ICT hard- en software maar uiteraard ook aan installatie, systeembeheer en advisering.

Installeren software en hardware

Hard- en software producten worden door ons team geleverd, maar dan moet het belangrijkste nog komen. Het moet op een goede manier geïnstalleerd worden. Dat is precies wat Gflex doet. Ons kundige team zorgt er in eerste instantie voor dat alles veilig en op een goede manier geïnstalleerd wordt. Zodra dat is gebeurd, gaan wij over tot het volgende onderdeel.

Beheren ICT

Dan is het beheren aan de beurt. Dat is logischerwijs een zeer belangrijk onderdeel van ICT dienstverlening. Bij Gflex in Nijkerk werken wij met een eigen visie. Met deze filosofie zorgt ons team ervoor dat we alle stappen in de juiste volgorde én op de juiste manier doorlopen.

Systemen onderhouden

Als er bij klanten een probleem wordt geconstateerd kunnen ze ons bellen, waarna wij ervoor zorgen dat het probleem direct weer opgelost worden. Het team van Gflex zorgt ervoor dat alles up-to-date blijft. Wij kiezen er vaak voor om elk kwartaal de systemen van de klant te onderhouden. Onze medewerkers voorzien het systeem dan van de nieuwste versie van de software.


Meer weten over efficiënt werkplekbeheer? U vindt de informatie is ons magazine, klik hierMonitoren en updaten

Daarnaast zorgen wij ervoor dat urgente updates zo snel mogelijk worden geïnstalleerd. Dagelijks bekijkt ons team of de back-ups op een goede manier zijn gemaakt. Is dat per abuis niet zo, passen wij dit direct aan. Onze aanwezigheid op de achtergrond is iets wat klanten niet direct merken. Op elk moment van de dag monitoren wij bijvoorbeeld of de systemen nog op de juiste manier werken.

ICT Dienstverlening 24/7 bereikbaar

Aangezien er op elk moment van de dag wat kan gebeuren met uw systeem, zijn wij van Gflex 24/7 bereikbaar voor u als klant. Verder valt pro-actief werken binnen onze uitgebreide filosofie. Dat houdt in dat we klanten continu advies geven op vlakken als ICT security, het vervangen van oude systemen en het verbeteren van de snelheid van de systemen.

Uitbesteden ICT

Al met al willen wij als ICT Dienstverlener een goede relatie creëren met onze klanten, waardoor ze zich op hun gemak voelen bij ons én geen zorgen hoeven te maken over de ICT omgeving. Door zaken uit te besteden aan Gflex, kunnen klanten – die bij ons voornamelijk actief zijn als MKB’ers, zich concentreren op hetgeen waar ze goed in zijn, zonder ze zich zorgen hoeven te maken over de ICT-omgeving.

Tip 1: Een online werkplek… zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit 

Eén van de belangrijkste voordelen van een goede moderne werkplek in de cloud is de flexibiliteit en mobiliteit die zorgmedewerkers erdoor krijgen.

In traditionele werkomgevingen hebben medewerkers één fysieke werkplek. Hoe anders is dat met een online werkplek. Een werkplek in de cloud, die overal gelijk is, waar een zorgmedewerker ook werkt of is. Alle applicaties, tools en gegevens zijn altijd beschikbaar en werken precies zoals verwacht. 

Dat lijkt vooral efficiënt voor afstandswerkers. Maar ook interne zorgmedewerkers ervaren veel meer efficiëntie en gemak door het werken in de cloud. Op een afdeling delen verschillende medewerkers vaak dezelfde computer. Is die werkplek in de cloud? Dan logt ieder met persoonlijke gegevens simpel en snel in op haar eigen online werkplek.

Tips & tricks in ICT

Gflex Magazine

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen, handige tips en ander nieuws over werkplekbeheer, de cloud, veilig werken online en ICT-beheer?

Dat kan met het Gflex Magazine, een regelmatige update voor iedereen die betrokken is bij ICT in het MKB, de zorg of voedingsindustrie. Lees nu de nieuwste uitgave!

Download het magazine
Gflex-Gerwin

Vragen? Bel Gerwin!

088 781 00 00
gerwin@gflex.nl

Deel deze blog

Vraag stellen?