Windows 10 uitgelicht: Ook aan IT’ers is gedacht

Windows 10 is in de ogen van veel gebruikers een stukje gebruikersvriendelijker geworden. Benamingen zijn iets gemakkelijker, visueel is Windows 10 een stuk rustiger, maar ook voor de IT’ers is Windows 10 een mooie uitkomst. Ondanks de kinderziektes die er in het begin inzaten, denken wij dat we met Windows 10 weer een mooie stap vooruit is.

Het onderstaande scherm zal voor veel gebruikers abra cadabra zijn. Voor veel medewerkers van Gflex is dit dé omgeving om van alles in te kunnen testen en te beheren. Het nadeel was, dat de mogelijkheid van kopiëren en plakken van tekst niet mogelijk was. Ingewikkelde commando’s moesten worden overgetypt. Vanaf Windows 10 kan er weer geplakt worden! Dat maakt ons werk weer een stukje makkelijker.

cmd ping gflex

 

Wanneer je werkt met computers, heb je vaak te maken met foutmeldingen. Als er een foutmelding naar voren komen, gaat je gezicht over het algemeen niet op vrolijk staan. Toch moesten wij even lachen toen wij de App store opende en onderstaande foutmelding zagen.
foutje-windows-10

 

Meer info over Windows 10

Gflex heeft de afgelopen tijd verschillende nieuwe onderdelen van Windows 10 uit besproken. Wil jij nog eens nalezen wat er nieuw is in Windows 10? Bekijk hieronder de artikelen.

Eerste ervaringen Windows 10
Vernieuwd startmenu Windows 10
Slimmer en sneller zoeken
Meerdere bureaubladen
Overzichtelijke instellingen

Patrick

Neem contact op

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *