Zelf beheren

De websites die Gflex voor u ontwikkeld zijn gebruikersvriendelijk en makkelijk zelf te beheren. Hierdoor kunt u makkelijk uw website onderhouden. Als u een afbeelding wilt toevoegen, een tekst wilt aanpassen of andere kleine wijzigingen wilt maken, kunt u dat eenvoudig zelf.

zelf-beherenLukt het nog niet helemaal om zelf uw website aan te passen? Wij geven u graag wat uitleg over de werking van deze CMS systemen. Wij kunnen u na oplevering van uw website een demonstratie geven. Zo weet u de onderdelen te vinden die voor u belangrijk zijn.

Heeft u later nog vragen? Wilt u iets uitbreiden, maar weet u niet hoe dat moet? Wij kunnen op afstand met u meekijken. Zo kunnen wij nog even bepaalde punten uitleggen die u nodig heeft. Is het toch iets ingewikkelder? Of wilt u een nieuw onderdeel binnen de website? Wij helpen u hiermee graag.

Voordeel CMS systeem

Gflex maakt graag gebruik van bestaande oplossingen. De tijd die daarom nodig is voor het ontwikkelen van uw website is zeer kort. Hierdoor blijven de kosten voor u laag. Het heeft daarnaast diverse voordelen.

  • Goed getest door velen, waardoor de website stabiel is.
  • De ondersteuning is zeer goed doordat er veel gebruikers zijn.
  • Makkelijk uit te breiden met plugins & modules.

Alle zorgen uit handen

Wilt u zich liever niet bezig houden met het up-to-date houden van uw website? Maar wilt u wel graag periodiek informatie op uw website over nieuwe producten die u te bieden heeft? Gflex biedt voor ondernemers de mogelijkheid om alles uit handen te geven. Wij kunnen uw website onderhouden.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Zelf beheren?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op