Hosting

img14

Wat is hosting?

Hosting is een stukje ruimte op het web. Hosting is onderdeel van iedere website. Zonder hosting is er ook geen website. Toch vermoeien wij u liever niet met informatie die voor u niet belangrijk is. Wij bouwen uw website, de rest kunt u aan ons overlaten. Wilt u toch graag meer informatie? Hieronder hebben wij alles staan over de hosting zoals Gflex deze u biedt.

Hoe werkt een hosting?

Een website bestaat uit code. Deze code zit in bestanden. Deze bestanden staan op de hosting, of ook wel server. Hosting is een stukje ruimte op het internet. De server is te benaderen via uw browser. Doordat u een domein intypt, wordt de server aangesproken. Deze verwerkt uw aanvraag en stuurt de gegevens terug als HTML en andere opmaak taal, die door uw browser worden getoond met mooie kleuren en effecten.

Stabiele hosting

Gflex gaat altijd voor goede kwaliteit. Ook als het gaat om hosting. De server van Gflex bevat hoge kwaliteit hardware. Hierdoor is de kans op problemen zeer klein. De kans dat de server niet reageert, is daarom zeer klein en uw website is daardoor vrijwel altijd te benaderen. Wij bieden een zeer hoge uptime garantie van 99,99%. Dit houdt in dat wij in 1 jaar, nog geen uur offline zijn.

Snelle hosting

De server waarop websites van Gflex draaien is snel. Dit zorgt er voor dat uw klanten snel door uw website heen kunnen klikken. Als uw klant langer dan 3 seconden moet wachten, is de kans groot dat hij de website verlaat. Daarom biedt Gflex super snelle servers met SSD schijven.

Wist u dat als de website van Amazon 1 seconden trager reageert, hen dit 1,6 miljard dollar per jaar kost?

Daarom biedt Gflex een betrouwbare & snelle hosting.

Back-up van uw website

Bij Gflex staat uw website veilig. Wij regelen voor u de back-up. Mocht er toch onverwachts iets misgaan, kunnen wij een back-up terugplaatsen. U kunt dus zonder zorgen uw website laten ontwikkelen & beheren door Gflex.Website verhuizen

Uw website verhuizen?

Bent u niet tevreden over uw hosting en misschien wel uw website? Gflex kan voor u een nieuwe website opzetten. Daarnaast verhuizen wij uw website, zonder dat deze ook maar één minuut onbereikbaar is. Vooraf is alles getest, zodat u zeker weet dat uw bezoekers geen hinder ondervinden van de verhuizing en te maken krijgen met witte pagina’s met foutmeldingen.

 

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Hosting?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op