Domeinen

Vrijwel iedere website is eenvoudig te benaderen, doordat er een domein gekoppeld is aan uw website. In ons geval is het gflex.nl. Zonder domeinnaam is het lastig om de website te benaderen. Iedere website is daarom gekoppeld aan het domein. Er zijn zelden websites die u benaderd via een nummer, een zogeheten IP-adres.
welkedomeinnaam
Het registeren van een domein, koppelen van uw domein met de hosting en het jaarlijks verlengen van uw domein is iets waar u waarschijnlijk niet te veel mee te maken wilt hebben. Toch is het een onderdeel van iedere website. Gflex begrijpt dat u zich hier niet mee bezig wilt houden en regelt deze zaken voor u.

Een domeinnaam is niet alleen voor uw website. Ook kunt u gebruik maken van e-mailadressen met daarin uw domein. Bij Gflex kunt u bijvoorbeeld mailen naar info@gflex.nl, omdat wij de website gflex.nl hebben. Daarnaast kunnen wij deze e-mail zo voor u configureren dat deze op al uw apparaten binnen komt. Bij Gflex heeft u al uw ICT dus onder één dak.

Gflex kan u onder andere helpen met:

  • Domein registratie
  • Domeinen verhuizen
  • E-mail adressen koppelen
  • Domein koppelen aan hosting

domeinnaam

Wilt u graag een website voor uw bedrijf die goed vindbaar is en wilt u geen zorgen over uw domein(en), hosting & vindbaarheid? Laat dan uw website hosten bij Gflex!

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Domeinen?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op