Website

Heeft u een bedrijf? Dan heeft u waarschijnlijk ook een website. Met een website zorgt u er voordat klanten uw bedrijf kunnen vinden. Ook Gflex heeft een website zodat u weet wat wij bieden en waarvoor wij staan. Op die manier hopen wij dat u geïnteresseerd raakt en contact met ons opneemt. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een website ontwikkelen.

Gflex Ontzorgt, ook uw website

Gflex ontzorgt en neemt uw IT uit handen. Ook voor websites nemen wij graag al uw zorgen uit handen. Denk bijvoorbeeld aan domein registratie, hosting, ontwikkeling, onderhoud en vindbaarheid. Gflex heeft de kennis & benodigdheden in huis om alles op het gebied van websites voor uw bedrijf te regelen. Zo heeft u alles onder één dak. U heeft te maken met één partij en u kunt altijd met ons contact opnemen als er storingen of problemen zijn.
images

Standaard oplossingen

Gflex maakt zo veel mogelijk gebruik van standaard oplossingen. Dit bespaard tijd, waardoor wij voor een aantrekkelijke prijs een website kunnen opbouwen. Op die manier kunnen wij in veel minder tijd een website opzetten die aan uw wensen voldoet en die ook technisch goed in elkaar steekt. Een ander voordeel van een standaard oplossing is dat de ondersteuning erg goed is. Ook u plukt hier de vruchten van. Als er ergens zich een probleem voordoet, is de oplossing namelijk snel gevonden.

Maatwerk voor uw website nodig?

Toch iets meer nodig? Bijvoorbeeld een catalogus of een koppeling tussen uw website en een ander systeem? Gflex heeft de kennis in huis om maatwerk te leveren. Wij breiden de standaard systemen uit met op maat gemaakte software. Zo heeft u een systeem wat bij al uw wensen aansluit, maar toch erg voordelig is.

Goed vindbare website?

Goed vindbaar zijn op internet is voor iedere website en voor ieder bedrijf belangrijk. Ook in de toekomst zal dit steeds belangrijker worden. Bestaande klanten willen mogelijk wat meer informatie, maar ook nieuwe klanten moeten uw website kunnen vinden. Gflex helpt u met het beter vindbaar maken van uw website.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Website?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op