Vrouw gooit Apple computer van 200.000 dollar weg

Een vrouw uit Amerika heeft na het overlijden van haar man de garage opgeruimd en de eerste Apple computer, de Apple I, naar de veilingwinkel gebracht. Daar wisten ze ook niet direct wat zij er van moesten verwachten. Van deze computer zijn er slechts 200 gemaakt, de vraag was dus ook of het om een originele Apple I ging.

Dat bleek inderdaad zo te zijn. Op de veiling bracht deze computer 200.000 dollar op. Dat is omgerekend 182.000 euro. Niet verkeerd natuurlijk, voor zowel de verkoper als de vrouw. Het enige nadeel is dat tot op heden niet bekend is wie deze vrouw is. De vrouw heeft de spullen gebracht, maar ze hebben verder geen gegevens van haar. Degene die de Apple 1 verkocht heeft, wilt graag 50% van de winst met de vrouw delen.

Van de Apple I was er in eerste instantie maar 1 gemaakt. Steve Jobs stelde voor om de computers te gaan verkopen. Ze kosten toen ongeveer 500 euro per stuk. Er zijn er slechts 200 gemaakt. De kosten voor alle Apple I computers toen, is dus goedkoper dan de Apple I die is geveild. Naar schatting zijn er nog ongeveer 50 Apple I computers over.

 

Gflex repareert regelmatig Apple producten. Heeft u een iMac, Macbook, iPad of iPhone? Wij kunnen bijvoorbeeld voor u het scherm vervangen. Daarnaast kunnen wij voor iMac’s en Macbooks de opslag uitbreiden of een snellere schijf plaatsen.

Michael
Op zoek naar een goede website? Ik help graag anderen met het opzetten van een website en zorg ervoor dat deze goed vindbaar is in Google.

Neem contact op

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *