voicemailVoIP mogelijkheden – Voicemail

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is voicemail.voicemail
Elke gebruiker van het Telefoon Systeem kan zijn persoonlijke voicemail inspreken. Gebruik je meer telefoons, bijvoorbeeld de PC telefoon en draagbare telefoon, dan kun je voor al die telefoons tegelijk een Voicemail inspreken.

Ontvangen Voicemail berichten
Als er voicemailberichten voor je zijn, kun je die op je PC telefoon eenvoudig raadplegen. Omdat je de PC telefoon zowel op kantoor, thuis of op een hotelkamer kunt raadplegen, weet je altijd of er voicemails voor je zijn. En vanuit het overzicht van ontvangen berichten, kun je direct terugbellen naar degene die het bericht heeft ingesproken.
Ook als je geen PC telefoon gebruikt, kun je op een andere telefoon een indicatie krijgen dat er een voicemailbericht voor je is.

voicemail2

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Voicemail en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op