Uw PC als telefoon VoIP mogelijkheden – PC Telefoon

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP.  1 van de mogelijkheden is uw PC als telefoon

09_visual_001Standaard wordt bij het Telefoon Systeem voor alle gebruikers een PC telefoon geleverd. Natuurlijk kunnen ook klassieke telefoons, draagbare telefoons en zelfs mobiele telefoons op het Telefoon Systeem worden aangesloten. De functies van de gratis PC telefoon zullen echter je stoutste verwachtingen overtreffen. De PC telefoon is zo ontworpen dat je er zonder enige gebruiksaanwijzing mee kunt werken.
Zelfs als je er niet mee wilt bellen is de PC telefoon handig, omdat je eenvoudig oude gesprekken kunt terugvinden, kunt zien of je collega’s in gesprek zijn en via het adresboek informatie over alle relaties van jouw bedrijf ziet.

Twinning
Op de PC telefoon wordt een hoorn of een headset aangeloten. De telefoon kan ook worden gebruikt met een klassieke telefoon, draagbare telefoon of mobiele telefoon. Via het zogenaamde twinning gaat dan je telefoon rinkelen als je op de PC telefoon een nummer kiest. Als je vervolgens de telefoon opneemt, gaat het Telefoon Systeem het gekozen nummer automatisch bellen. Je hoeft nooit meer een nummer in te toetsen op je telefoon.

09_visual_003

 

 

 

Presentielijst
In de Presentielijst van het Telefoon Systeem kan je precies zien welke collega’s aanwezig zijn, wie telefonisch in gesprek is en wie niet gestoord wil worden. Elke medewerker kan bovendien op de lijst nog een korte boodschap schrijven die bij zijn naam in de lijst wordt getoond.

 

Toets een nummer of een naam09_visual_005b
Bovenaan het scherm van het Telefoon Systeem is altijd een invoerveld beschikbaar waar een naam of telefoonnummer ingevuld kan worden.

09_visual_006

 

 

Iemand niet aanwezig; zet hem in de Bellijst
Op de Bellijst kun je iedereen plaatsen die je nog wilt bellen. Dat kan tijdens een gesprek, na een gesprek of op ieder ander moment. De Bellijst is altijd direct oproepbaar. Naast de Bellijst beschikt de PC telefoon over nog meer lijsten zoals Voicemails, Gemiste Gesprekken en Favorieten. Je kunt ook eigen lijsten maken.

09_visual_007b

 

 

Statusbar geeft je belangrijke info
Onderaan het scherm van de PC telefoon staat de Statusbar. In de Statusbar hiernaast zie je dat er gemiste gesprekken zijn, dat je telefoon op “Niet storen” staat, dat je telefoon niet is doorgeschakeld, je wel kunt bellen, je geen voicemails hebt en dat er personen in je “Bellijst” staan die je nog moet bellen. Ook heb je enkele waarschuwingen.

09_visual_010

 

 

 

Minimaal klikken en bladeren dankzij Blowups
De PC telefoon heeft iets heel bijzonders. Je kunt links bekijken, zonder er op te klikken. Als je boven een link zweeft, zie je al de beknopte inhoud van de link. Dat bespaart veel klikken en bladeren en levert een ongeëvenaarde productiviteit.

 

 

 

 

 

 

 

10_visual_002Vind oude gesprekken terug
De PC telefoon maakt automatisch van alle gevoerde gepsrekken een verslag. Die verslagen kun je heel snel terugvinden. Zoek op persoon, organisatie, datum en je krijgt een overzicht. Vanaf dat overzicht kun je ieder individueel gesprek bekijken.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van PC telefoon en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op