nummerherkenningrouteringVoIP mogelijkheden – Nummerherkenning en -routering

nummer herkenningHeeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is Nummerherkenning en -routering.

Bepaalde bellers kun je direct bij de juiste persoon laten uitkomen. Als de klant van een accountmanager belt, wordt die klant direct met die accountmanager verbonden, ook al belt de klant naar het centrale bedrijfsnummer.

Voor ieder telefoonnummer kan binnen het Telefoon Systeem routering worden bepaald. Eindeloze mogelijkheden, optimaal klantvriendelijk.

nummer herkenning2Ook routering voor uitgaande gesprekken
Het Telefoon Systeem kan via verschillende providers bellen. Als je bijvoorbeeld veel naar de USA belt, of veel naar 06 nummers, kan het raadzaam zijn een goedkope VoIP provider te kiezen voor die nummers. Het Telefoon Systeem kan dan per gesprek zorgen dat via de goedkoopste provider wordt gebeld.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Nummerherkenning en -routering en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op