nietstorenVoIP mogelijkheden – Niet storen

niet storenHeeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP.  1 van de mogelijkheden is Niet storen.

Met de “Niet storen” functie kun je voor je collega’s zichtbaar maken dat je het te druk hebt. Zelf kun je wel bellen.

Als je een PC telefoon en een draagbare telefoon gebruikt en je zet “Niet storen” aan via de PC telefoon, staat direct ook je draagbare telefoon op “Niet storen”.

Niet storen inzichtelijk in Presentielijst
Als je hebt aangegeven dat je niet gestoord wilt worden, kunnen al je collega’s ook direct zien dat je niet gestoord wilt worden. Daarbij kun je dan ook nog aangeven voor wie je bijvoorbeeld wel gestoord wilt worden.

niet storen2Alert bar zorgt dat je “Niet storen” niet vergeet
Bij klassieke telefoons komt het nogal eens voor dat je vergeet dat je de telefoon op “Niet storen” hebt gezet, of dat je het per ongeluk hebt gedaan. Met de PC telefoon, die standaard bij het Telefoon Systeem wordt geleverd, kun je niet over het hoofd zien dat je telefoon(s) op “Niet storen” staan. In de Alert bar is er een duidelijke “Niet storen” indicatie.

 

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Niet storen en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op