Mobiel koppelen aan XelionVoIP mogelijkheden – Mobiel als VoIP telefoon

mobiel als voipHeeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP.  1 van de mogelijkheden is uw mobiel als VoIP telefoon.

Mobiele telefoons kunnen als VoIP-telefoon worden gebruikt. Met je mobiel bel je op kantoor over internet en buiten kantoor via GSM. Daarmee kunnen fikse besparingen worden bereikt en kun je bellen vanuit het adresboek van je mobiele telefoon. Dat is bellen in de 21e eeuw.

03_VISUAL_002WiFi op kantoor. SIP op je telefoon.
Om je mobieltje als VoIP-telefoon te gebruiken, moet aan de volgende voorwaarden zijn voldaan. Binnen het kantoor moet WiFi aanwezig zijn en je mobiele telefoon moet SIP ondersteunen.
SIP is een standaard die voor internet telefonie wordt gebruikt. Steeds meer mobiele telefoons ondersteunen SIP af fabriek. Als jouw telefoon SIP nog niet ondersteunt, kun je het waarschijnlijk wel downloaden.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Mobiel via VoIP telefoon en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op