lijstenVoIP mogelijkheden – Lijsten

lijsten2Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is lijsten.

Het Telefoon Systeem kent een aantal handige standaardlijsten. Zo kunt je bijvoorbeeld items toevoegen aan de favorietenlijst. Ook zijn er lijsten waarop de gemiste gesprekken, de laatst ontvangen telefoontjes en ontvangen voicemails staan. De nog-bellen-lijst kun je gebruiken om telefoontjes die je nog moet doen niet te vergeten.

lijstenLeg je eigen lijsten aan
Naast de lijsten die standaard in het Telefoon Systeem aanwezig zijn, kun je ook je eigen lijsten maken. Bijvoorbeeld een lijst met personen die betrokken zijn bij een te organiseren seminar. Vanaf zo’n lijst kun je dan makkelijk bellen. Lijsten kun je voor jezelf houden of delen met collega’s en/of afdelingen.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Lijsten en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op