informatiedelenVoIP mogelijkheden – Informatie delen

info-delenHeeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is het delen van informatie.

Alle informatie binnen het Telefoon Systeem kan met collega’s of groepen van collega’s worden gedeeld of privé worden gehouden. Je kunt zelf bepalen of je informatie al dan niet met anderen wilt delen.

Standaard wordt de informatie van een relatie die je toevoegt aan het adresboek met iedereen gedeeld. Maar het gespreksverslag van een telefoongesprek is standaard privé. Als je wilt dat ook een collega het gesprek kan bekijken of via de opname kan beluisteren, kun je het verslag met hem delen.

info-delen2Het icon geeft aan of het al dan niet privé is
De snelste manier om te zien of informatie die je bekijkt, afgeschermd is, is om naar het icon te kijken. Is het gesloten, dan is de informatie afgeschermd, is het open, dan is de informatie toegankelijk voor je collega’s.
Als het icon gesloten is, en alleen jij hebt toegang, staat naast het icon “Privé’. Als meerderen toegang hebben, bijvoorbeeld 1 collega, wordt dat aangegeven.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Informatie delen en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op