gratisbellennaarmobielGratis bellen naar mobiel

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is het gratis kunnen bellen naar mobiel.

07_visual_001Het Telefoon Systeem kan uitgebreid worden met de optionele GSM box. Dan kun je meestal goedkoper bellen van vast naar mobiel en kan vanaf kantoortelefoons gratis naar de mobiele telefoons van collega’s worden gebeld als het mobiele telefoonabonnement gratis onderling bellen ondersteunt. En als je in de auto een lang gesprek moet voeren via je mobiel, kun je eerst naar de telefoon centrale bellen en bel je goedkoop over internet in plaats van tegen het dure GSM tarief.

07_visual_0022 SIM kaarten per box. Meer boxen mogelijk.
De GSM box is simpel aan te sluiten op het Telefoon Systeem. Per box kunnen 1 of 2 SIM kaarten worden geplaatst. Met 2 SIM kaarten kunnen maximaal 2 verbindingen met mobiele telefoons tegelijkertijd worden gemaakt. Meerdere boxen zijn aan het Telefoon Systeem te koppelen waardoor vele mobiele gesprekken tegelijk afgehandeld kunnen worden.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Gratis bellen naar mobiel en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op