gespreksverslagVoIP mogelijkheden – Gespreksverslag

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP.  1 van de mogelijkheden is gespreksverslag.

gespreksverslagHet Telefoon Systeem maakt van ieder telefoongesprek automatisch een verslag. In het verslag staat wie met elkaar hebben gebeld, wanneer en hoe lang. Daarnaast wordt in het gespreksverslag ook de gespreksopname bewaard. Na ieder gesprek blijft die opname enkele dagen bewaard. Tijdens die dagen kun je beslissen of je de opname voorgoed wilt bewaren.

Je kunt ook zelf tekst schrijven bij het gespreksverslag.

Oude gesprekken terugvinden
Het Telefoon Systeem biedt vele manieren om een verslag terug te vinden. Zoek op persoon, organisatie of datum en je krijgt een overzicht. Kies vanuit dat overzicht het verslag dat je opnieuw wilt bekijken.

gespreksverslag2

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Gespreksverslag en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op