opnameallegesprekken VoIP mogelijkheden – Gespreksopname

opname gesprek

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP.  1 van de mogelijkheden is Gespreksopname.

Alle telefoongesprekken worden door het Telefoon Systeem automatisch opgenomen en standaard twee dagen bewaard. Je kunt kiezen de opname voor altijd te bewaren, te verwijderen of toegankelijk te maken voor collega’s. Voordeel is dat je niet van tevoren hoeft te bedenken of een gesprek moet worden opgenomen. Mondelinge afspraken liggen voortaan vast.

Opname onafhankelijk van telefoon
Of nu een gesprek wordt gevoerd via een klassieke telefoon, een draagbaar toestel, de PC telefoon of je mobiel (indien je mobiel op het Telefoon Systeem is aangesloten), alle gesprekken worden automatisch opgenomen en veilig in het Telefoon Systeem opgeslagen. Eenvoudig en snel zijn die gesprekken later weer terug te vinden.

 

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Gespreksopname en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op