belgroepenVoIP mogelijkheden – Belgroepen

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is Belgroepen.

belgroepenMet het aanmaken van belgroepen kun je er voor zorgen dat een telefoontje altijd wordt beantwoord. Neemt de telefoniste niet op, dan kunnen een groep telefoons tegelijk gaan rinkelen.

Vele mogelijkheden met belgroepen
Als naar een bepaald nummer wordt gebeld, kunnen via de belgroep direct meerdere telefoons gaan rinkelen. Als één persoon binnen de groep de telefoon opneemt, stopt het rinkelen op de andere telefoons.
Telefoons binnen een belgroep, maar ook belgroepen onderling, kunnen ook na elkaar gaan rinkelen. Als bijvoorbeeld de belgroep support de telefoon niet aanneemt binnen 10 seconden, gaan de telefoons van de belgroep receptie rinkelen.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Belgroepen en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op