AntwoordapparaatVoIP mogelijkheden – Antwoordapparaat

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is antwoordapparaat.

antwoordapparaat beep“Helaas is ons bedrijf nu niet bereikbaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.” Achter alle telefoonnummers kan een antwoordapparaat worden geplaatst. Elk met een eigen boodschap. Die antwoordapparaten zitten standaard in het Telefoon Systeem. Dit oude antwoordapparaat hoeft natuurlijk niet aan het Telefoon Systeem te worden gekoppeld.

Wel of niet laten inspreken
Voor ieder antwoordapparaat dat je gebruikt, kun je bepalen of de beller er al dan niet een boodschap op kan achterlaten. Soms kan het handig zijn een boodschap zonder “beep” te laten horen omdat je niet wilt dat er iets wordt ingesproken.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Antwoordapparaat en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op