geavanceerdadresboekVoIP mogelijkheden – Adresboek

Heeft u op dit moment hoge belkosten? Wilt u gaan besparen op telefonie? Wilt u gebruiken maken van de vele mogelijkheden van VoIP? Bekijk dan eens voor de mogelijkheden van VoIP. 1 van de mogelijkheden is Adresboek.

adresboekHet Telefoon Systeem beschikt over een geavanceerd centraal adresboek waarin je op verschillende manieren kunt zoeken. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen personen, organisaties en objecten. Een object is bijvoorbeeld een boot of een vergaderruimte. Personen kun je koppelen aan organisaties, waardoor je gemakkelijk kunt zien wie allemaal bij dezelfde firma werken.

adresboek2Snel zoeken en invoeren via zoekveld
Via het zoekveld dat altijd bovenaan het scherm van de PC telefoon staat, kun je meteen een persoon, organisatie of object opzoeken (en bellen). Ook kun je via dat veld meteen een item aan het adresboek toevoegen. Zodoende hoef je niet naar het adresboek te navigeren om nieuwe gegevens in te voeren of informatie op te zoeken.

Bekijk direct alle collega’s en communicatie
Bekijk alle collega’s van de persoon die op je scherm staat, door boven de Collega’s link te zweven of te klikken.
Alle communicatie met een persoon, organisatie of object, kun je direct bekijken door op Communicatie te klikken. Met de gepatenteerde gebruikersinterface van het Telefoon Systeem, vind je altijd snel de informatie die je zoekt.

Scherm contacten af, plaats ze op lijsten en verzin zoekwoorden
Alle informatie in het Telefoon Systeem kun je afschermen. Als je een persoon invoert, kan standaard iedereen de informatie van die persoon bekijken en wijzigen. Door middel van de afscherming functie, kun je zorgen dat alleen jij de informatie mag wijzigen of dat alleen jij de informatie kan zien of jij en enkele collega’s of afdelingen.
Je kunt alle informatie ook op een lijst plaatsen. Bijvoorbeeld toevoegen aan de lijst “Favorieten” of “Nog bellen”.
Je kunt ook zoekwoorden toekennen. Door KLM als zoekwoord in te vullen bij Koninklijke Luchtvaart Maatschappij en Air France, zul je die beide organisatie vinden als je naar KLM zoekt.

Bekijk aan de rechter zijde van deze pagina ook de andere mogelijkheden van VoIP.

Wilt u graag beschikken over de mogelijkheid van Adresboek en ruim 25 andere functionaliteiten? Wilt u graag gebruik maken van slimme VoIP oplossingen? Neem contact op met Gflex voor een gratis demonstratie! 0341 – 491527!

Neem contact op