Mogelijkheden VoIP

Voor VoIP telefonie zijn er veel functionaliteiten beschikbaar. Er zijn meer dan 30 functionaliteiten waar u van kunt profiteren als u gebruik maakt van VoIP telefonie. Hieronder hebben wij een aantal functionaliteiten uitgelicht. Wilt u graag meer weten? Wij geven u graag een demo via Hulp op afstand. Bel ons op 0341 49 15 27

Groepsgesprek

groepsgesprekWilt u even iets overleggen met uw medewerkers? Met de telefooncentrale is dat geen probleem! U start een groepsgesprek met de mensen die u wilt. Heeft u een vraag aan een klant? Of heeft u meerdere vestigingen? U kunt hen makkelijk uitnodigen voor de bespreking, gewoon door ze te bellen.
U hoeft niet voor iedere vraag te wachten tot de volgende bespreking. Dit zal u een hoop tijd besparen.

Meer over groepsgesprekken

Gespreksopname

opnameallegesprekkenAl uw telefoongesprekken terugluisteren? Geen probleem! Uw VoIP telefooncentrale neemt alle gesprekken op. U kunt deze makkelijk terugluisteren via uw computer. Hierdoor kan u altijd even terugluisteren wat er is afgesproken.

Meer over gespreksopname

Adresboek

geavanceerdadresboekOp het moment dat u wordt gebeld, ziet u een nummer in beeld verschijnen. Na het gesprek slaat u de persoon op in uw adresboek. Als diegene in de toekomst weer belt, weet u direct wie er belt. U ziet de naam die u heeft opgegeven in beeld verschijnen. In uw adresboek ziet u de gesprekken die u met een bepaald persoon heeft gevoerd. Alles is dus aan elkaar gekoppeld.

Meer over adresboek

Presentielijst

presentielijstBinnen de software die op uw computer staat, kunt u zien wie er binnen uw bedrijf aanwezig is en wie beschikbaar is. Is diegene in gesprek? Ook dat ziet u in beeld verschijnen. Zo weet u met wie u kunt doorverbinden. Dit is voor u makkelijk, maar ook voor uw klant voorkomt dit lange wachttijden.

 

Meer over presentielijsten

Meer functionaliteiten

Hierboven hebben wij een aantal functionaliteiten van VoIP telefonie benoemd. Er zijn totaal meer dan 30 verschillende functionaliteiten. Nummercatch, wachtmuziek, voicemail of een koppeling met uw mobiel? Gflex demonstreert het graag. U zult verstelt staan van de voordelen.

klik op één van onderstaande iconen voor meer informatie!

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Mogelijkheden VoIP?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op