E-mail

E-mail is iets wat gewoon hoort te werken. U wilt zich niet druk maken over de instellingen. Toch is er vaak de nodige kennis vereist om de e-mail juist te configueren. Gflex helpt u er graag bij om uw e-mail werkend te krijgen op al uw apparaten.

E-mail configuratie

Voor E-mail kan het nodig geconfigureerd worden en dus verkeerd gaan. Waarmee kan Gflex u helpen?

Meerdere gebruikers

Heeft iedereen bij u thuis een eigen e-mail? Wij kunnen voor u meerdere e-mail accounts instellen op één gebruikersaccount, maar ook voor iedere gebruiker de mail voor u instellen.

Ontvangen op meerdere apparaten

Als u een e-mail leest op uw computer, kan het gebeuren dat u op een ander apparaat, bijvoorbeeld uw smartphone, deze e-mail niet meer binnen krijgt. Dit komt omdat u de e-mail heeft gedownload naar uw computer en uw provider deze e-mail daarom niet meer bewaard.

Nieuwe computer? Vergeet uw mail niet

Bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop, wilt u graag uw bestanden overgezet hebben van uw oude naar uw nieuwe computer. Vaak vergeten mensen hierin om naast hun bestanden, ook de e-mail te kopiëren. Deze zitten vaak ver verstopt. Daarnaast kan het zijn dat u een nieuw mailprogramma wilt of moet gebruiken, waardoor er conflicten kunnen komen met bestandstypes. Bij Gflex houden wij hier rekening mee. Wij regelen dit graag voor u, zodat u zorgeloos verder kunt mailen.

Verschillende e-mail programma’s

Er zijn steeds meer programma’s om uw mails mee te bekijken en te versturen. Er zijn programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd zoals Outlook en Windows Live Mail, maar er zijn ook steeds meer mensen die gebruik maken van online diensten als Gmail en Hotmail. Daarnaast zijn er ook verschillende apps voor telefoon. Het liefst heeft u overal en altijd uw e-mail tot uw beschikking. Gflex kent de mogelijkheden en gebreken van de verschillende programma’s. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag met het configureren van uw e-mail.

Hosted Exchange

Voor bedrijven biedt Gflex Hosted Exchange aan. Hierdoor kunt u makkelijk de informatie die in Outlook staat, delen met uw collega’s. Denk hierbij aan uw e-mail, agenda, contacten & taken.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van E-mail?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op