Beveiliging

Beveiliging is belangrijk en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Toch is de beveiliging bij veel computers niet op orde. Mensen denken virussen buiten te houden met een gratis virusscanner, maar vaak blijkt na een scan bij Gflex met betere software dat er in werkelijkheid veel verborgen, vaak kleine, virussen in de computer zitten.

Verschil tussen gratis & betaald

kaspersky-logo-300x300Gflex kiest voor betaalde virusscanners. Veel mensen vragen waarom wij voor een beveiligde virusscanner gaan, als er ook gratis virusscanners zijn. De reden hiervoor is simpel: een betaalde virusscanner is veel beter up-to-date en beschermd u tegen meer soorten virussen. Hierdoor blijven uw gegevens beschermd en voorkomt u dat uw computer onbruikbaar wordt door de virussen.

Virusscanner configuratie

Als u zelf een virusscanner koopt en installeert, is deze nog niet optimaal geconfigureerd. Als u een virusscanner bij Gflex aanschaft, weet u zeker dat u goed zit. Wij installeren de virusscanner voor u en stellen deze zo in dat u er zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Geen verborgen kosten dus. Heeft u later nog problemen met de virusscanner? Wij helpen u kosteloos & snel!

Firewall

imgresBeveiliging bestaat niet alleen uit het hebben van een virusscanner. Ook een juiste configuratie van de firewall is belangrijk. Vooral bij bedrijven met gescheiden netwerken voor klanten en medewerkers wil je voorkomen dat klanten dezelfde rechten hebben als medewerkers. Als voorbeeld, u wilt niet dat klanten via uw gasten netwerk gebruik kunnen maken van uw draadloze printer. Gflex heeft gecertificeerd personeel voor het configureren van uw Firewall.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Beveiliging?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op