Back-up software

Vind u uw documenten belangrijk? Wat als uw computer crasht en al uw foto’s en bestanden verloren zijn? Kunt u deze dan nog terughalen? Dit is een vraag waarbij veel mensen pas stilstaan op het moment dat het te laat is. Op het moment dat de computer op de ene op de andere dag ‘zomaar’ niet meer aangaat.

Voorkom het en maak een back-up van uw bestanden!

Denkt u nu: “Dat is een goed punt, dat moet ik een keer gaan regelen”?

De kans is groot dat u dit al eens eerder heeft gedacht. De drempel voor veel mensen is vaak de investering voor de externe opslagruimte, maar ook uitzoeken hoe een goede back-up gemaakt kan worden. De bestanden staan overal op de computer, wat het voor veel mensen lastig maakt. Daarnaast willen veel mensen periodiek hun bestanden geback-upt hebben, maar is dit voor veel mensen nog een lastig karwei.

Voorkom dat u ook nu geen back-up maakt. De eerste stap is eenvoudig. Bel Gflex en wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de oplossing die het best bij uw situatie past.

Soorten back-up

online-backup

Staan uw bestanden al veilig opgeslagen?

Wilt u graag uw bestanden back-uppen? Heeft u dan ook gedacht aan uw e-mail? Uw favorieten? Uw internet bestanden? Deze bestanden staan verspreid over uw computer en worden vaak vergeten bij het maken van een back-up.
Andere vragen die u zichzelf kunt stellen zijn:

  • Hoe vaak wilt u een back-up?
  • Wilt u een volledige back-up of een zogeheten incrementele back-up?
  • Wilt u een back-up op een extra harde schijf of een NAS?
  • Wilt u uw back-up thuis of extern hebben staan?

Back-ups voor bedrijven

Heeft u uw administratie op uw computer? Werken uw medewerkers veel met de computer? Dan is het hebben van een volledige back-up interessant. Zo een back-up wordt ook wel een image genoemd. Maar wat als u tien computers in uw netwerk heeft staan? Maakt u dan ook 10 keer een volledige back-up?

Gflex denkt graag met u mee in passende en kostenbesparende oplossingen. Wat dacht u van werken in de Gflex Private Cloud? Al uw bestanden staan centraal waardoor er slecht één computer geback-upt wordt.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Back-up software?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op