Software

Gflex levert software en kan deze direct voor u installeren.

Gflex levert software en kan deze direct voor u installeren.

De mogelijkheden van veel software wordt steeds uitgebreider. Veel pakketten zijn tegenwoordig opgebouwd uit modules. Daarnaast is ook het aanbod van veel software zeer divers. Zo is er van veel software, denk aan Office en een virusscanner, een gratis versie aanwezig. Toch zitten hier veel nadelen aan gratis software. Hierbij zien wij vaak dat zodra alle punten worden afgewogen, men vaak kiezen voor een ander, betaald, product.

Gflex maakt zelf ook gebruik van veel verschillende software en doet regelmatig onderzoek naar verschillende software. Door de jaren heen van het bestaan van Gflex, weten wij waar op gelet moet worden. Wij helpen u graag met het maken van afwegingen van software. Of het gaat om de virusscanner, kantoorsoftware, print software of Windows, Gflex helpt u graag verder.

Waarvoor kunt u bij Gflex terecht?

Software wordt steeds geavanceerder en vraagt steeds vaker een juiste (eenmalige) configuratie. Gflex helpt u hiermee graag!

Voor wat voor software kunt u bij Gflex terecht?

Nieuwe computer of laptop?

Op het moment dat u een nieuwe computer of laptop aanschaft, staat er standaard al veel overbodige software op. Daarnaast zult u zien dat de software die u nodig heeft, niet volledig op u computer is geïnstalleerd. Het gaat bijvoorbeeld om een demo versie. Na de probeerversie krijgt u de melding dat u het pakket moet aanschaffen. Daarnaast staat ook Office (Word, Excel & Powerpoint) niet standaard op uw computer.

Als u uw laptop of computer elders koopt, zorgt dit vaak voor een hoop vragen en verontwaardigdheid. Bij Gflex niet. Wij verwijderen overbodige software en installeren de software die u graag op uw computer geïnstalleerd wilt hebben. Wij informeren u altijd over eventuele kosten die het met zich mee brengt.

Wij zien vaak dat nieuwe klanten zeer tevreden zijn over de computer of laptop die zij bij Gflex aanschaffen. Wij hopen ook u graag te mogen verwelkomen bij Gflex.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van Software?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op