Training

Heeft u een uitgebreid IT netwerk in uw bedrijf? Heeft u software aangeschaft met eindeloos veel opties? Wilt u graag persoonlijke hulp bij het leren werken met computers? Gflex biedt trainingen voor bedrijven.

Waar geeft Gflex trainingen?

  • Thuis
  • Op bedrijfslocatie
  • Externe locatie

Leerzame traingingen

Vaak als iemand u iets moet uitleggen, klikt diegene er zelf doorheen en laat u niet zelf klikken. Hierdoor gaat het voor veel mensen te snel, waardoor zij het niet kunnen onthouden. Daarnaast vinden veel mensen het doorlopen van een boek saai. Een training van Gflex kan hierin uitkomst bieden. Onze medewerkers zijn ervaren met het overbrengen van kennis en passen zich aan aan uw snelheid & kennisniveau van computers. Hierdoor wordt u snel vertrouwd met computers.

Waarvoor kan Gflex trainingen geven?

Maar ook voor bedrijven kan Gflex trainingen geven. Denk aan bijvoorbeeld servers die Gflex voor u geïmplementeerd heeft of over hoe u optimaal gebruik kan maken van uw bedrijfssoftware.

Heeft u een computerprobleem? Training voor uw computer of IT nodig? Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder! U kunt contact opnemen met Gflex door te bellen naar 0341 – 491527!

Neem contact op