Hulp op afstand

Gflex maakt gebruik van software waarmee wij u op afstand kunnen helpen. Bij veel klanten van Gflex bekend als Gflex ondersteuning. Als u een probleem heeft, belt u naar Gflex. U start de software, geeft het ID en wachtwoord aan ons door en wij kunnen op afstand met u meekijken & klikken.

Wanneer is Hulp op afstand geschikt?

Hulp op afstand is uitermate geschikt voor kleine problemen, bijvoorbeeld met e-mail. Omdat beeld meer zegt dan 1000 woorden, kunnen wij u snel helpen, hoeft er geen medewerker langs te komen en kunt u gewoon achter uw computer blijven.

Is dit veilig? Kunnen anderen dit ook?

Gflex maakt voor het meekijken op afstand gebruik van Teamviewer. Zodra wij met u meekijken, ziet u bovenin en rechts van het scherm duidelijk de software staan. Dit kan alleen worden gestart als u de software zelf heeft opgestart en uw ID en wachtwoord heeft doorgegeven. Het wachtwoord is iedere keer anders. Hierdoor kunnen wij & anderen niet zomaar met u meekijken.

Als uw computer slecht beveiligd is, kan het zijn dat hackers op afstand mee kunnen kijken. Zij gebruiken echter andere methodes die vaak onzichtbaar zijn. Deze techniek staat los van de software die wij gebruiken. Vertrouwt u iets niet of heeft u het idee dat iemand met u meekijkt? Bel Gflex of kom langs om uw computer te controleren en te beveiligen.

Wanneer is hulp op afstand niet geschikt?

Voor hulp op afstand moet uw computer aan staan en beschikken over een internet connectie. Kunt u niet met de computer bij het internet? Dan kan Gflex helaas niet meekijken op afstand. Als telefonisch het probleem niet verholpen kan worden, kunnen wij bij u langs komen of u kunt de computer bij ons langs brengen.

Heeft u een computerprobleem? Hulp op afstand voor uw computer of IT nodig? Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder! U kunt contact opnemen met Gflex door te bellen naar 0341 – 491527!

Neem contact op