Hulp aan huis

Wilt u graag hulp aan huis? Gflex komt bij u langs als u problemen heeft waarvoor het handig is dat wij bij u thuis de situatie bekijken of als de situatie daar om vraagt. Bijvoorbeeld als er geen internet is en wij u niet op afstand kunnen helpen. Gflex is gevestigd in Putten en Nijkerk, maar biedt ook hulp aan huis voor omliggende plaatsen. Bijvoorbeeld Ermelo, Garderen, Nijkerkerveen en Zeewolde.

Installatie thuis

servicebus Schaft u een nieuwe computer aan? Wij kunnen deze voor u aan huis installeren. Dit houdt in dat wij de computer plaatsen, aansluiten, uw printer(s) aansluiten, software installeren en in het geval van een laptop, zorgen dat u weer verbinding heeft met het draadloze internet.

Wij kijken verder…

Vaak zien wij op het moment dat wij bij iemand thuis de computer installeren nog diverse problemen op het gebied van IT. Zo gebeurt het regelmatig dat de computer prima beveiligd is, maar de klant zijn WiFi netwerk niet beveiligd heeft. Een ander probleem is dat het netwerk instabiel is, terwijl de snelheid van het internet razendsnel is. Doordat bijvoorbeeld een router verkeerd geplaatst is, benut u niet optimaal uw internetlijn. Met hulp aan huis kan Gflex diverse knelpunten in uw netwerk oplossen.

Heeft u een computerprobleem? Hulp aan huis voor uw computer of IT nodig? Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder! U kunt contact opnemen met Gflex door te bellen naar 0341 – 491527!

Neem contact op