24/7 Storingslijn

Gflex Computers & Netwerken, één computer aanspreekpunt

Voor kleine bedrijven en MKB bedrijven biedt Gflex naast systeembeheer, VoIP, websites en ondersteuning, ook een 24/7 storingslijn. Wij staan dag en nacht voor u klaar als er een storing is met uw server, computer of één van uw andere ICT diensten of producten. Hierdoor kunt u snel weer aan het werk en hoeft niet uw hele bedrijf te wachten totdat er een monteur beschikbaar is die later die week tijd heeft.

Ook ’s nachts bereikbaar

Als u een bedrijf heeft die ’s nachts bepaalde productie heeft draaien, is het fijn als dit snel weer draait bij storingen. Gflex heeft diverse klanten die ook ’s nachts gebruik maken van de IT. Als voorbeeld:

Het is half 4 s’ nachts je komt op het kantoor om de pakbonnen te maken. Je start je computer op en wil beginnen met werken. En je komt er achter dat de koppeling naar de (Cloud)server er uit ligt. Maar wat nu? Wachten tot het 9 uur wordt? Of Gflex bellen? Gflex heeft een storingsmonteur die 24/7 bereikbaar is. Wij assisteren u bij uw problemen. Hierdoor kan uw bedrijf ook ’s nachts weer snel verder!

In een ideale situatie had dit voorkomen kunnen worden door monitoring.

Het is zaterdagavond, de laatste gasten uit het restaurant rekenen af, maar wat gebeurt er? Het pin apparaat weigert. Het modem blijkt defect te zijn. Dat wordt wachten op KPN totdat zij een nieuw modem hebben toegestuurd. Of, u belt Gflex, die ook in het weekend beschikbaar is. Door een geruime voorraad bij Gflex was dit probleem zo weer opgelost en kon het bedrijf op zondag zonder problemen verder werken.

Wij passen ons aan uw situatie aan

Voorkomen is beter dan genezen. Als uit monitoring blijkt dat uw hardware achteruit gaat, kunnen wij hier op inspringen en hardware vroegtijdig vervangen. Als het gaat om belangrijke hardware, bijvoorbeeld uw server, kan het mogelijk handiger zijn om deze ’s avonds of in het weekend te vervangen. Gflex is hierin flexibel en kan ook naast de standaard openingstijden dergelijke hardware vervangen.

Betaalbare storingslijn

Bij veel bedrijven betaald u een vast bedrag per maand als u graag gebruik wilt maken van een 24/7 storingslijn. Dit terwijl u hier slechts zelden gebruik van maakt. Gflex biedt voor iedere zakelijke klant deze storingslijn. Als u ’s nachts hulp nodig heeft voor uw ICT, kunt u altijd bellen naar onze storingslijn.

Heeft u een computerprobleem? 24/7 Storingslijn voor uw computer of IT nodig? Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder! U kunt contact opnemen met Gflex door te bellen naar 0341 – 491527!

Neem contact op