Service

Gflex biedt niet alleen diensten & producten op het gebied van IT, wij ondersteunen u graag bij uw gebruik met de computer. Dit doen wij op diverse manieren, net wat voor uw situatie het best aansluit. Op die manier helpen wij dagelijks vele mensen met hun computer & IT.

Advies

Voor nieuwe producten & diensten staan wij u graag telefonisch te woord of gaan wij graag met u aan de tafel zitten om u te vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Hulp aan huis

Als u bijvoorbeeld een computer koopt, kunnen wij deze voor u thuis installeren. Wij geven de nodige uitleg bij u aan huis en zorgen dat diverse apparaten als printers op uw computer worden aangesloten. Gaat het om een laptop? Dan kunnen wij bijvoorbeeld direct het WiFi voor u configureren & instellen.

Hulp op afstand

Als u eenmaal uw producten gebruikt, kunnen wij u op afstand helpen. Met behulp van een klein stukje software kunnen wij op afstand met u meekijken en daardoor uw problemen snel verhelpen. Hierdoor hoeft u niet een afspraak te maken en wordt u direct geholpen.

Trainingen

Bent u niet ervaren met computers? Of heeft u geavanceerde software waarmee u moet werken? Wij verzorgen trainingen voor bedrijven.

Servicedesk

Heeft u problemen met uw apparatuur? Naast hulp aan huis, kunt u langs onze servicedesk aan de Dorpsstraat 92 in Putten. Moet er iets gerepareerd worden? Dan regelen wij dit voor u. Ook kunnen wij u diverse producten & diensten demonsteren. Woont u in of dichtbij Nijkerk? U kunt dan terecht aan Havenstraat 7B, te Nijkerk.

24/7 ondersteuning

Als klein of MKB bedrijf wilt u niet drie dagen stil zitten omdat een computer niet werkt. Uw personeel kost geld en Gflex begrijpt dat. Gflex biedt 24/7 ondersteuning voor een betaalbare prijs.

Monitoring

Monitoring is steeds belangrijker. Automatisch een e-mail als een computer voor lange tijd zwaar belast wordt? Of een tool die uw website statistieken meet? Gflex kan voor u diverse diensten en hardware monitoren. Ook kunnen wij monitoring software voor u installeren waardoor u zelf de controle houdt over bepaalde systemen, gegevens of processen.

Onderhoud

Het onderhouden van een computernetwerk is belangrijk. Het zorgt ervoor dat software up-to-date blijft en daardoor virussen buiten de deur worden gehouden. Gflex biedt onderhoud voor computers, laptops, servers en IT netwerken.

Heeft u een computerprobleem? Service voor uw computer of IT nodig? Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder! U kunt contact opnemen met Gflex door te bellen naar 0341 – 491527!

Neem contact op