IT-beheer

Veel kleine bedrijven en MKB bedrijven hebben een klein IT netwerk, maar niet de kennis om dit zelf te onderhouden. Hiervoor hebben veel bedrijven een IT bedrijf ingeschakeld die dit voor hen regelt en eventueel onderhoud.
Wilt u graag een veilig en stabiel IT netwerk? Dan bent u bij Gflex aan het juiste adres. Gflex biedt voor veel bedrijven totale IT oplossingen. Gflex gaat voor een juiste verhouding tussen kwaliteit, prijs, veiligheid & onderhoud. Deze belangrijke aspecten nemen wij graag mee in de wensen die u op dit moment heeft. Dit geldt voor zowel bestaande IT netwerken, als voor bedrijven die graag hun eerste IT netwerk aan willen leggen.

Uw bedrijfsnetwerk onder handen nemen

Heeft u een bestaand bedrijfsnetwerk? Bent u daar tevreden mee? Of denkt u dat er op verschillende punten nog iets te behalen valt? Gflex helpt u graag om knelpunten op te sporen en uw bedrijfsnetwerk te verbeteren. Zo kan het probleem voor een trage verbinding van uw server, computer of internet verbinding vandaan komen. Wij helpen bedrijven met het verbeteren van hun IT netwerk. Dus bent u niet tevreden? Neem gerust contact met Gflex op voor een vrijblijvend gesprek.

Nieuw of startend bedrijf?

Bent u van plan om een bedrijf te starten, of heeft u een bedrijf waarvoor u van plan bent om een IT netwerk op te zetten? Dan raden wij aan om niet zomaar aan de slag te gaan, maar dit vanaf de basis goed op te zetten. In hoeverre moet uw IT netwerk op de toekomst zijn ingericht? Hoe houdt u hierin rekening met hardware? En software? Gflex denkt graag met u mee over de mogelijkheden.

Netwerk onderhoud, zeer belangrijk

Het hebben van een goed IT netwerk is 1. Het preventief onderhouden van uw IT netwerk is 2.
Helaas vergeten veel bedrijven om hun IT netwerk te onderhouden. Het tweede punt is overigens net zo belangrijk.
U laat uw auto toch ook ieder jaar keuren? U voorkomt hiermee problemen op de weg. Misschien denkt u in eerste instantie te kunnen besparen op onderhoud, maar bij veel bedrijven komt dat later bedrogen uit.
Hieronder staan een aantal voorbeelden waarom wij aanraden om uw ICT-netwerk goed te onderhouden.

  • Binnen uw IT netwerk wilt u virussen voorkomen. Door uw bedrijfsnetwerk niet goed te onderhouden, is de kans groot dat virussen naar verloop van tijd zich over uw netwerk verspreiden.
  • U slaat gegevens op op de harde schijven van uw computer of server. Wordt de harde schijf trager? Wij kunnen op tijd ingrijpen om de harde schijven te vervangen en te voorkomen dat u gegevens verliest.
  • Worden uw servers regelmatig zwaar belast? Dan kan dit als gevolgd hebben dat hardware oververhit raakt. Dit kan er voor zorgen dat er onderdelen uitvallen.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfsnetwerk? Gflex levert netwerkbeheer voor diverse bedrijven in de regio midden Nederland.

Graag te weten komen wat Gflex voor u kan betekenen op het gebied van IT-beheer?
Neem contact op met gflex! U kunt mij bereiken op 0341 – 491527 of door te mailen naar info@gflex.nl.

Neem contact op