Glasvezel traag, niet bij Gflex Slim in ICT

Glasvezel: van ‘Aargh, wat traag’ naar ‘Wauw, dit werkt snel!’

Klik hier om terug te gaan.

Glasvezel: supersnel internetten

Wie had ooit gedacht dat we zo afhankelijk zouden worden van het internet? Voor de jongere generatie is internet misschien heel normaal, maar er is nog steeds een grote groep die opgegroeid is zonder internet. Nu we zoveel met het internet doen, moet het ook supersnel zijn, want traag internet, dat kan niet meer. Het zorgt vaak voor irritaties en is niet bevorderend voor de werksfeer.

Daarom voorziet Gflex ondernemers van supersnelle en stabiele glasvezelverbindingen. Hiermee kunnen snelheden worden gehaald van wel 1.000 Mb per seconde. Met de oudere lijnen zoals ADSL wordt soms maar 4 á 5 Mb per seconde gehaald. Een grote vooruitgang dus. Maar wat is glasvezel nou eigenlijk? En wat heeft u er allemaal voor nodig? Dit en meer leest u op deze pagina. Via onderstaande buttons navigeert u eenvoudig naar de verschillende onderwerpen.

Kan ik glasvezel krijgen?

Glasvezel is nog niet overal beschikbaar en soms is er alleen een lokaal initiatief waar u op aan kunt haken. Wilt u weten of er op uw adres glasvezel beschikbaar is? Wij zoeken graag voor u uit welke aanbieders en snelheden er beschikbaar zijn. Zo kunt u zelf kiezen wat voor u de beste of de voordeligste optie is. Laat hier uw gegevens achter en wij schieten direct uit de startblokken om op zoek te gaan naar de beste verbinding!


    Tips, tricks & updates via de mail.

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief!