Als bacteriologisch advies bureau wil je toch niet zomaar iedere partij in huis halen. En na de nodige ervaringen word je vanzelf voorzichtiger.
Met onze oude IT partij was er eigenlijk altijd wel wat. Gflex is heel rustig aan begonnen met het oplossen van een aantal ICT problemen. Dit deden zij ook meteen goed. Het advies was soms wel wat confronterend, omdat ik dacht dat wij alles goed geregeld hadden. Gflex legde mij uit dat veel producten inderdaad goed waren, maar de basis, waar het allemaal om draait, niet optimaal is ingericht. Nadat zij dit eenmaal onder handen hadden genomen merkte wij meteen het verschil. Wij hebben sinds die tijd geen onnodige uitval meer gehad. Ondanks dat wij elke weer een audit (controle) van overheids instanties krijgen, past Gflex altijd wel weer een mouw hier op aan.

Wij zijn erg trots op het werk wat wij gerealiseerd hebben voor Bacteriologisch Adviesbureau. Ook voor u gaan wij graag aan de slag! Wilt u graag meer te weten komen? U kunt ons bellen op 0341 – 491527! Wij denken vervolgens met u mee voor een oplossing voor uw probleem.

Neem contact op