Partners

Gflex gaat voor kwaliteit! Wij selecteren onze producten op basis van diverse punten. Ook het merk is een indicator voor de kwaliteit van het product. Voor zowel hardware als software selecteren wij onze leveranciers nauwkeurig, waardoor u ook nog lang na de aankoop tevreden zult zijn met het aangekochte product.

Altaro VM Backup

Altaro levert slimme back-up software. Deze software is uitermate geschikt voor Microsoft Hyper-V VMware eSXI & vCenter virtuele machines. Naast IT-beheer, verzorgd Gflex dus ook graag de back-ups van zowel computers als servers.

Lenovo

Leverancier van laptops & computers. Wij kijken naar uw wensen en vertalen dit naar een product dat bij u past. Mogelijk is dit een product van Lenovo.

Level one

LevelOne biedt diverse netwerk-gerelateerde producten zoals routers en switches. LevelOne zijn producten zijn van goede kwaliteit & zeer makkelijk in gebruik.

Linksys

Draadloze routers, daarvoor zitten we bij Linksys aan het juiste (ip)adres. Een eenvoudig te gebruiken interface & hoge kwaliteit hardware, dat is wat Linksys biedt.

Fujitsu

Fujitsu staat met name bekend om zijn laptops, maar Gflex is juist zeer tevreden over een aantal computerproducten die deze leverancier biedt.

Dymo

Labeltje nodig? Dan pakken we graag een Dymo Labelprinter erbij. Kwaliteit, weinig problemen en goede ondersteuning maakt Dymo de nummer 1 keuze voor labelprinters.

Kaspersky

Virusscanner nodig? Kaspersky is de nummer 1 virusscanner. Licht voor uw computer, gebruikersvriendelijk (geen irritante meldingen), maar houdt wel alle virussen buiten de deur.

Liteon

Gflex levert laptop adapters van het merk LiteOn. Daarnaast leveren wij ook universele adapters van diverse andere merken.

Belkin

Een goede configuratie van uw thuisnetwerk, dat regelt Gflex graag voor u met de hardware die Belkin produceert. Gflex kent deze producten en installeert een Belkin router naar uw wensen.

ZyXEL

Betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit, ZyXEL producten voldoen aan deze punten. Gflex kent de mogelijkheden van de (draadloze) routers die ZyXEL heeft.

OKI

Printer nodig? Oki is leverancier van printers, geschikt voor zakelijk gebruik.

Antec

Computer nodig? Geen probleem! Wij inventariseren uw wensen en vertalen dit naar een computer die daar bij past. Antec levert aan ons de kast, wij bouwen de rest er in!

APC

Uw server moet doordraaien, ook wanneer er even geen stroom aanwezig is. APC levert back-up batterijen. Wij sluiten deze vaak aan bij een server, maar kunnen ook voor andere situaties dergelijke batterijen installeren.

Apple

Macbook, iPad, iPhone, Mac of een ander Apple product nodig? Gflex levert diverse producten van Apple. Daarnaast verzorgen wij ook reparatie voor Apple producten.

Asus

Al vanaf het ontstaan van Gflex kiezen wij voor Asus als het gaat om laptops. Goede kwaliteit, prestaties & ondersteuning voor een nette prijs. Daar zijn wij bij Gflex zeer tevreden over.

Gigaset

Overal een telefoon bij de hand; de draadloze handsets van Gigaset gebruiken wij als u een toestel nodig heeft voor bijvoorbeeld in het magazijn. Gigaset toestellen kunnen tegen een stootje, waardoor deze in veel gevallen uitkomst bieden.

HP

HP (Hewlett-Packard) staat bekend om zijn laptops en printers. Gflex biedt printers & cartridges, maar heeft ook regelmatig laptops van HP staan.

Intel

Het hart van uw computer, zo noemen wij vaak de processor. We willen een hartstilstand voorkomen en kiezen daarom voor hoge kwaliteit.

Jabra

Draadloze headsets voor uw telefooncentrale nodig? Jabra biedt hoge kwaliteit headsets waarmee makkelijk een aantal uur achter elkaar gebeld kan worden.

Kensington

Accessoires voor uw laptop, computer, tablet, iphone, iPad, Apple Macbook, of ander product nodig? Gflex levert diverse accessoires van het merk Kensington.

Kingston

Een onderdeel wat in ieder PC te vinden is, is het geheugen. Een betrouwbare leverancier van geheugen is Kingston.

Samsung

Samsung heeft de laatste jaren hoog ingezet op de smartphone markt. Daarnaast biedt Samsung hoge kwaliteit beeldschermen waar wij al jaren op vertrouwen.

Logitech

Logitech is een zeer bekend merk als het gaat om speakers, toetsenborden en muizen. Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid & fijne randapparatuur. Daarom kiest voor Gflex voor Logitech.

LG

LG staat bekend om zijn smartphones. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf al jaren diverse PC onderdelen. Ook DVD spelers zijn vaak van LG.

Western Digital

Externe harde schijf nodig? Dan is de kans groot dat u een Western Digital (WD) krijgt. Dit merk heeft de afgelopen jaren mooie producten ontwikkeld van hoge kwaliteit.

TP-Link

Power over Ethernet, afgekort met PoE, is het versturen van het stroomsignaal via internetkabel. Maar ook powerline adapters worden geleverd door TP-link.

Seagate

Op de harde schijf wordt data opgeslagen. Deze zijn zowel als interne als externe variant beschikbaar. De variant voor in uw computer (interne harde schijf), is vaak van het merk Seagate

Yealink

Gflex levert VoIP telefooncentrales en producten voor bedrijven die graag willen voordelig willen bellen. Wij leveren ook de toestellen, onder andere van het merk Yealink.

supermicro

Wilt u binnen uw bedrijf een server plaatsen? Gflex adviseert u graag. Wij bouwen vervolgens de servers zelf. Wij gebruiken hoge kwaliteit hardware en kiezen voor producten van Supermicro.

Sonos

Sonos levert hoge kwaliteit speakers met een zeer mooi design. Gflex is zeer tevreden over dit nog zeer jonge bedrijf.

Microsoft

Microsoft staat bekend om het besturingssysteem Windows. Daarnaast levert Microsoft ook server software en Office (Word, Excel, Powerpoint).

Google

Google is ooit begonnen met een zoekmachine, maar heeft ondertussen vele diensten. Denk bijvoorbeeld aan Gmail en Youtube. Gflex gebruikt diverse diensten van Google.

ESET

Veiligheid vinden veel mensen belangrijk. Helaas zien mensen niet altijd het voordeel van een goede (betaalde) virusscanner. Met ESET zit u altijd goed! Waarom? Vraag het gerust aan Gflex.

Adobe

Adobe is leverancier van een aantal gratis, maar ook betaalde diensten. Adobe Reader, Adobe Flashplayer, maar ook Adobe Photoshop is een zeer bekend product van Adobe.

Nuance

Om een document niet makkelijk te kunnen bewerken, kan het worden omgezet naar een PDF. Toch kan dit worden bewerkt met Nuance PDF software.

Java

Java draait op veel computers en apparaten. Java wordt vaak gebruikt om spelletjes te installeren. Deze software installeert Gflex voor u als u een computer aanschaft bij Gflex.

Draytek

Heeft u een glasvezelverbinding en dus razendsnel internet? Dan wilt u niet belemmerd worden door uw router. Met routers van Draytek behoud u een snelle internetverbinding.

Naast bovenstaande partners, staan hieronder nog diverse linkpartners.
mogelijkheden bij e-litt.nl
website vacature oracle dba
Computer Forum