Over Gflex

Voor elkaar, met elkaar

Ondernemers zijn vaak drukbezette mensen die niet graag met computers werken. Maar zij willen hun zaken wel goed voor elkaar hebbben. Gflex voelt zich verantwoordelijk voor al uw computernetwerk.

Voor al uw ICT-zaken

Eén bedrijf die al uw ICT zaken regelt, met ondersteuning op maat. Gflex realiseert dat voor u. Door een totaalconcept aan te bieden, zich te verplaatsen in uw bedrijf, en expertise aan te bieden in begrijpelijke taal.

Wij zijn vooruitstreven, zodat u nooit achter de feiten aanloopt

Dit realiseren wij door:

  • Een eigen testomgeving om de nieuwste ontwikkelingen uit te testen.
  • De nieuwste opleidingen te volgen.
  • De nieuwste technieken te gebruiken.

Van ZZP-er tot onderneming tot 35 medewerkers. Gflex Putten ontzorgt!

Wij geven duidelijk aan wat u van ons kunt verwachten, en laten u nooit te lang wachten!

Over Gflex

Gflex is opgericht in 2001 en heeft een vestiging in Putten en in Nijkerk. Wij gaan op de stoel van onze klant zitten om mee te denken en brengen onze expertise over in begrijpelijke taal. U moet weten waar u in investeert en waarom. Dat vinden wij belangrijk!

De man achter Gflex

De man achter Gflex is Gerwin Eersen. Een sociale ICT techneut met veel ervaring en mensenkennis. Hij vertaalt de wensen en behoeften van de klant feilloos in ICT oplossingen. Hij legt uit waarom juist die oplossing perfect is voor uw bedrijf en hij is vooruitstrevend. Deze capaciteiten verwacht hij van al zijn mensen. Daarom voelt u zich bij Gflex nooit ongemakkelijk, wordt u altijd vriendelijk behandeld, en bent u verzekerd van parate kennis.

Referenties