cloudoplosingen van Gflex

Werken in de Cloud: Anyplace, Anywhere, Anytime

Werken in de Cloud, we doen het steeds vaker. Misschien ook wel zonder dat we het door hebben, want er gebeurt meer in de Cloud dan dat de meeste mensen denken. Maar wat is dé Cloud nou? En welke mogelijkheden zijn er in de Cloud? De komende tijd zullen wij u tijdens het thema Anyplace, Anywhere, Anytime meenemen in wat u met de Cloud kunt doen. Tijdens dit thema zullen we niet alleen de diensten onder de loep nemen, maar vooral hoe het u en uw ICT-omgeving kan helpen. Door middel van handige tips en trucs maken we u wegwijs in de wereld van de Cloud.

Werken in de Cloud, must of hype? 

Het wordt steeds vaker geroepen dat werken in de Cloud aan het afnemen is en dat on-premise of hybride oplossingen steeds vaker terugkomen. In sommige gevallen klopt dat ook wel. Aan de andere kant zijn we afhankelijk van bedrijven zoals Microsoft, Apple en Google. Deze bedrijven gaan steeds meer naar de Cloud toe en is er geen ontkomen aan dat diensten die wij daar afnemen zoals Office 365, Microsoft 365 en Exchange enkel nog te krijgen zijn als Cloud-variant. De mogelijkheden die daarbij komen kijken, daar kan een on-premis of hybride oplossing niet tegen op. De stabiliteit en continuïteit die een on-premise of hybride oplossing kan bieden zijn ook wat waard. Natuurlijk kunnen beide werelden wel heel dicht bij elkaar worden gebracht, al hangt daar wel een prijskaartje aan.

Op uw wensen afgestemd

Met de Cloud zijn de mogelijkheden legio. Alles is exact af te stemmen op uw wensen. Of het nou gaat om de Private Cloud of Cloudoplossingen zoals Exchange, u roept, wij draaien. Het voordeel van Cloudoplossingen is dat u ze altijd kunt benaderen, zolang u toegang heeft tot het internet. Gaat uw laptop of computer stuk? Dan pakt u een ander apparaat, u logt in en uw gegevens worden zo opgehaald en u kunt weer verder werken. Alle wensen op het gebied van veiligheid zoals tweevoudige authenticatie, rechten, rollen en versiebeheer, zijn zo in te stellen dat alle afdelingen binnen uw bedrijf de juiste informatie hebben.

Inzoomen op mogelijkheden

Elke onderneming heeft weer andere behoeften. Het is daarom niet alleen interessant maar ook van belang dat u de tijd neemt om in te zoomen op de mogelijkheden. Wij begrijpen dat u door de mist de wolken niet meer ziet, maar wij helpen u graag om wegwijs te worden in de wereld van Cloudoplossingen. Dit doen we door te beginnen bij de basis. Koffie. Tijdens een kop koffie bespreken we uw wensen, wat speelt er in de markt en uw branche, welke ontwikkelingen vinden daar plaats en hoe heeft dat invloed op uw ICT-omgeving? Wat moet u doen om niet stil te blijven staan, waar leveranciers of concurrenten wél innoveren en doorontwikkelen.

Blik op de toekomst

Na de koffie starten we met een nulmeting. We nemen uw gehele ICT-omgeving onder de loep. Na deze nulmeting geven wij u een vrijblijvend en eerlijk advies hoe u uw ICT-omgeving klaar kunt stomen voor de toekomst. Uiteraard geven we u ook een advies hoe de Cloud hier een rol in kan spelen. Of juist niet, dat is wel zo eerlijk. Zo bent u klaar voor wat komen gaat. Gflex ontneemt u de zorgen van uw ICT-omgeving, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is; ondernemen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Dennis de Koning via 088 781 00 00 of mail [email protected].

Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

Ook interessant:

Hazeleger Kaas aan de Koningsbergerweg in Barneveld
VIDEO: Hazeleger Kaas kiest voor VoIP van Gflex! Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.
Efficient werken met Microsoft MyAnalytics
Krijg inzicht in hoe efficiënt u werkt met Microsoft MyAnalytics Krijg inzicht in de tijd die u besteed aan afspraken en e-mail met Office 365
Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen
Terugblikken en vooruit kijken met Gerwin Eersen Er is afgelopen jaar veel gebeurd, wat waren de hoogte punten en waar kijken we naar uit?

Tips, tricks & updates via de mail.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!