Beter bereikbaar met VoIP van Gflex slim in ICT

VIDEO: I&S Vastgoed flexibel bereikbaar dankzij VoIP van Gflex

I&S Vastgoed bewijst maar weer eens dat een hypermodern telefoniesysteem niet alleen is weggelegd voor de grote bedrijven. Ook voor de ondernemingen tot 5 medewerkers is de VoIP-oplossing van Gflex uiterst geschikt. Dankzij een app op de smartphone en slimme software op de computer is de oplossing eenvoudig te bedienen, vanaf elke locatie. Het resultaat? Flexibel en efficiënt werken.

“Met de poten in de modder”

Wanneer we het terrein betreden van I&S Vastgoed in Putten komen we terecht in het echte buitenleven. Het is direct al duidelijk dat het hier niet alleen om vastgoed draait, maar ook om de paardensport. De bekende geur komt ons al tegemoet wanneer we tussen de stallen doorlopen op zoek naar de ingang. We staan letterlijk met de poten in de modder. Iets wat niet vreemd is voor de de medewerkers van I&S Vastgoed.

Van beheer tot ontwikkeling

We gaan in gesprek met Marijke Sikma. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen I&S Vastgoed. Zij vertelt ons dat I&S Vastgoed een breed aanbod van diensten heeft. Naast het beheer en verkoop van vastgoed voor particulieren en bedrijven wordt er door bedrijven ook opdracht gegeven om vastgoed te ontwikkelen. Of het nu gaat om beleggingen, advies bij nieuwe huisvesting of het onderzoeken van een nieuwe bestemming, I&S Vastgoed begeleid haar klanten in dit traject.

Bereikbaarheid en continuïteit

Eind 2017 is Stefan Rozendaal gestart met I&S Vastgoed. Nadat hij zijn vorige bedrijf verkocht had en naar een nieuwe uitdaging zocht, kroop het ‘vastgoedbloed’ toch waar het niet gaan kan. Op zijn eigen terrein ziet hij de mogelijkheid om een prachtig ingericht kantoor op te zetten. Bereikbaarheid en continuïteit zijn belangrijk voor iemand die veel onderweg is. Vandaar dat er gekozen is om geen enkele oplossing op locatie te plaatsen. Alle diensten die I&S Vastgoed afneemt bij Gflex zijn Cloud-gebaseerd, dat geldt ook voor de telefonie.

Bekijk hier de video van I&S Vastgoed:

Ook een slimme VoIP-oplossing?

  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  Hazeleger Kaas aan de Koningsbergerweg in Barneveld
  VIDEO: Hazeleger Kaas kiest voor VoIP van Gflex! Vaste toestellen, DECT-toestellen, een app op de smartphone én software op de computer, allemaal binnen één systeem.
  Oude telefoon ivm einde ISDN tijdperk
  VoIP-specialist Caspar vertelt; vijf redenen om afscheid te nemen van ISDN Uitgebreidere mogelijkheden tegen lagere kosten.
  Smartphone als verlengstuk van uw VoIP centrale
  Uw smartphone als verlengstuk van uw telefooncentrale. Mobiel werken, maar bereikbaar zijn alsof u op kantoor zit.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!