beveiliging tegen o.a. ransomware en of hackers door Gflex

Kaspersky beveiliging wordt BitDefender security suite

We streven er altijd naar om de beste producten in ons portfolio te hebben, dat geldt ook voor de virusscanner die u van ons afneemt. Onlangs hebben wij besloten om over te stappen van Kaspersky naar BitDefender. Voor deze overgang hoeft u niets te doen. Wij doen dit automatisch op afstand en u zult hier niets van merken. Uiteraard willen we u ook uitleggen waarom we deze keuze hebben gemaakt.

U verdient de beste bescherming
BitDefender is in de ogen van Gflex veiliger als Kaspersky en loopt daarin ook voor als het aankomt op ransomeware en malware. Onlangs kwam er in het nieuws dat er duizenden computers zijn overgenomen door het GandCrab-virus, ook wel gijzelsoftware genoemd. Met een goede virusscanner is deze kans nihil.

Lichter en minder geheugen
Naast dat het veiliger is, is de software ook een stuk lichter en verbruikt het minder geheugen, waardoor uw computer niet hoeft in te leveren op prestaties. U zult er tijdens het scannen een stuk minder van merken dan met de Kaspersky virusscanner.

Encryptie met BitLocker
BitDefender heeft een integratie met BitLocker van Windows, hierdoor zijn beide werelden met elkaar gecombineerd. Dit heeft geen invloed op de prestaties van beide programma’s, wel op het managen van de hertelsleutels, dat kan dan via één en hetzelfde portal, wat weer eenvoudig en overzichtelijker is.

Wist u dat:

74% procent van de Nederlanders ooit wel eens met ransomeware of malware in aanraking is gekomen. En dat de helft van de getroffen mensen nog steeds geen maatregelen heeft getroffen? Zorg dus voor een goede virusscanner!

Lekker Hollands.
Het belangrijkste van allemaal; BitDefender is een Europees bedrijf. Onlangs kwam Kaspersky negatief in het nieuws. Kaspersky valt onder de Russische wetgeving, die het bedrijf verplicht de Russische inlichtingendiensten te ondersteunen. Sommigen klanten van Gflex hebben toen, naast de Nederlandse Overheid, om een alternatief gevraagd. Op dat moment waren we al bezig met een eventuele overstap en was dit het laatste duwtje.

We staan u graag te woord
Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Gerwin Eersen via 088 781 00 00, stuur een mail naar [email protected] of laat u terugbellen.

  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  monitoring van uw systeem
  Bent u al overgestapt naar Windows 10? Windows 7 kan niet meer mee op gebied van veiligheid.
  beveiliging tegen o.a. ransomware en of hackers door Gflex
  Goedemiddag. U bent gehackt, zonder dat u het door had. Er werd net zolang op de deur geklopt tot deze vanzelf open ging.
  phishing nep e-mail mail fraude
  Gflex helpt phishing te voorkomen. Hoe herkent u een nep e-mail? Soms ziet u direct aan een mail of dit een nep e-mail is, maar soms ook niet. Hier een aantal handige tips om phishing te voorkomen.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!