ICT advies van Gflex

Kom jij bij Gflex in Nijkerk werken als Support Medewerker?

Vanwege de toenemende groei zijn wij op zoek naar een support medewerker. Jij vindt het een uitdaging om 80% van de incidenten op te lossen. Door deze uitdaging kun jij jezelf natuurlijk op allerlei punten goed ontwikkelen. Je komt werken bij een veelzijdige ICT-dienstverlener van hardware tot cloud-oplossingen, van het oplossen van klantproblemen tot het bouwen van nieuwe machines. Binnenkomende incidenten zijn enorm divers. Het is dan ook een leerervaring en een uitdaging om deze zo goed mogelijk op te lossen.

Als je bij Gflex als support medewerker aan de slag gaat, dan staat de klant centraal. Tijdens het afhandelen van de incidenten heb je intensief contact met zowel de klant als de Junior- en Senior Systeembeheerders. Als je eenmaal bent ingewerkt krijg je de kansen om ook op locatie te helpen met het installeren, testen en uitvoeren van service en onderhoud. Hierdoor leer je alle aspecten die aanbod komen. Ook heb je de mogelijkheid om je binnen de organisatie verder te ontwikkelen.

Als support medewerker kom je in een team terecht van professionals. Hier staat hulpverlening en professionaliteit hoog in het vaandel. Kun jij jezelf hierin vinden? Solliciteer dan meteen!

Functie-eisen van support medewerker

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een ICT-opleiding);
 • Probleemoplossend, klantvriendelijk ingesteld;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goed Nederlands taalgebruik in woord en in geschrift;

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitgebreide (interne) training- en begeleiding;
 • Uitstekende salariëring
 • Dynamische en moderne werkomgeving voorzien van alle denkbare faciliteiten;
 • Een startersbaan bij uitstek!

  Verwijderen

  Verwijderen

  Gflex Slim in ICT, directeur Gerwin Eersen

  Vragen? Bel Gerwin op 088 781 00 50

  Ook interessant:

  Kennismaken met de diensten van Gflex
  Stageplaats MBO of HBO \ Werk een communicatieve marketingstrategie uit voor Gflex! Kom als Communicatie / Multi Media Design / Commerciële Economie student stage lopen bij Gflex!
  ICT advies van Gflex
  Gflex in de pers: TBM Magazine ICT-aanbieder werkt aan API-platform als ‘universele stekkerdoos’
  ICT terugblik bij Gflex
  Terugblikken op 2018 en vooruit kijken met de medewerkers van Gflex Het afgelopen jaar is er veel gebeurd, in dit artikel blikken we terug en kijken we vooruit.

  Tips, tricks & updates via de mail.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief!